Kasiula1431
Fanka BB :)
Witajcie mamusie. Nie chce krytyki.. interesuje mnie czy jest tu kobieta która załatwiła sobie cesarka w szpitalu w radomiu? Ile ją to kosztowało?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym snJa po okropnym porodzie sn marzylan o cc przy drugim dziecku. Zdecydowalam sie na znieczulenie zewnatrzoponowe i mialam wspanialy porod. Jezeli nie masz wskazan zdrowotnych do cc moze to byloby lepszym wyjsciem? Bedac w szpitalu obserwowalam dziewczyny w trakcie pionizacji itd. Nie chcialabym byc w ich skorze.... Ale to tylko taka luzna opinia,moze warta rozwazenia....
Mnie czeka 3 cc z racji wady szyjki..najbardziej sie boje znieczulenia:/...rodzilam 18 i 13 lat temu..teraz pewnie jest inaczejJestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym sn![]()
Znieczulenie nie było bolesne, chociaż anestezjolog nastraszył mnie że nie wie czy tak łatwo się wkłuje bo mam plecy jak sportowiec ale udało się za pierwszym razemMnie czeka 3 cc z racji wady szyjki..najbardziej sie boje znieczulenia:/...rodzilam 18 i 13 lat temu..teraz pewnie jest inaczej
A ile cię kosztowała ccJestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym sn![]()
Zgadzam się! To najlepsza opcja.Jak chcesz za kasę to idź do prywatnego szpitala. Cesarka to ratowanie życia, w tym czasie może ktoś inny potrzebować.