Aduś16
Fanka BB :)
Zakładają pod narkozaBoże jaki szew? Czy tam gdzie myślę, to musiało baaardzo boleć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakładają pod narkozaBoże jaki szew? Czy tam gdzie myślę, to musiało baaardzo boleć.
Dzień dobry dziewczynki. Mój mąż miał z nasieniem podobny problem i inni lekarze mówili ze nic się z tym nie da zrobic. Trafiliśmy na mądrego lekarza który rozpisał nam witaminy ale nie milion w jednym tylko wszystkie osobno - kazał kupić z firmy swanson albo solgar i kazał jeść przez 3 miesiące. Nie uwierzysz ale fragmentacja polepszyła się o 40%. Gdzieś poszukam rozpiskę i moge podeslac.My mamy refundacje leków tylko. Choć to i tak ulga. Mamy już bliźniaki i mój luby jest zadowolony. To ja czuję jakbym miała wielką dziurę w sercu która tylko dziecko może zapełnić. Wiem że to egoizm z mojej strony ale nie upieralam się przy in vitro. Proponowałam też adopcje.
Stara nie jestem bo 33 a luby 36 ale patrząc z perspektywy 7 lat jakie dzieli stymulacje to bardzo sie nam wyniki pogorszyly. Zwlaszcza lubemu. Plemników 0.1 wiec niezbyt. I duza fragmentacja dna. Takze mysle ze im dluzej bedziemy czekac tym zmniejszamy nasze szanse.
Muszę się z tym przespać. Na razie mi ciężko. Kiedy poprzednie transfery były klapa luby był zawsze przy mnie. Także dużo myślenia przede mną.
Dziękuję że mogę na was liczyć.
A jaka przyczyną u was jest?No i u mnie dupa. Znaczy beta 1. 7dpt to już pozamiatane. Ale oczywiście będą mi kazali odstawić leki dopiero w piątek po ost weryfikacji. I znowu nie wiadomo co. Zostały nam 2 najsłabsze mrozaczki, jak się z nimi nie uda to też się zapisze do Paśnika. Może mi się coś popsuło w międzyczasie
W Bocianie koszt całej procedury z mrożeniem dojazdami, noclegami, lekami 10 tys. Zaplanuj stymulację na lato, urlop, koszt noclegów w akademiku 30 zł to jak za darmo.
Rodzinie powiedz może ktoś was wspomoże. Nie poddawaj się walcz.
W Białymstoku. Cennik jest na stronie, wszystko się zgadzało. Nic nie przeciagalam z wizytami.A w ktorym bocianie?