reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ale Wam zazdroszczę tych brzuszków. Każdy jest piękny. Rosnijcie zdrowo jeszcze ciężarówki.

Marzę o tym żeby cały nasz wątek był już zafasolkowany [emoji3059] ale by było fajnie.

Ja trochę podłamana bo tak jak nast pisała waga stanęła:( przez tydzień nic nie spadło. A tak się cieszyłam że fajnie schodzi. No nic trzeba się jeszcze mocniej wziąć za siebie.
We wtorek idę do fizjo z tym kręgosłupem i dowiem się jakie ćwiczenia i czy w ogóle coś mogę ćwiczyć.

Witam się z pracy i miłego dnia życzę:)

Ja jestem pewna, że prędzej czy później wszystkim tutaj się uda [emoji5] fajnie jest to razem przechodzić, chciałabym też być z Wami wtedy kiedy to Wam się uda [emoji5] Trzymam kciuki za wszystkie!!!

A co do wagi to niech Cię to zmotywuje do dalszego działania i udowodnienia, że ta waga spadnie!! [emoji3] dasz radę [emoji123]

reklama
Na Twoim miejscu jakbym tam już była to bym pewnie zrobiła [emoji23] daj znać co postanowiłaś [emoji3]

No i zdecydowałam zrobić ale... do labo jeżdżę 30 km jeśli chodzi o endokrynologa . Wyniki nie są dostępne online. Mowie grzecznie pani : chciałabym zrobić jeszcze bhcg z wynikiem dzisiaj ale jest problem ze nie jestem stad i czy bym mogła zadzwonić po wynik.. ona mówi ze niema opcji , ze ewentualnie mogę zapłacić Extra i wynik bedzie za 2-3 h. No kur... mowie jej ze się umówię z nią na tel i jeśli beta będzie powyżej 10 to tylko mi powie ze jest ok. Nie zgodziła się. Tak wiec nic z bety , muszę czekać do poniedziałku [emoji24]

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]
Wywaliło i strasznie mi ciężko [emoji24]
Kochana, w kolejce to Cię nie przepuszcza nawet z takim brzuchem jaj mój. Znieczulica nastała [emoji35]
Od 3 nie śpię...
Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś...
Ale Wam zazdroszczę tych brzuszków. Każdy jest piękny. Rosnijcie zdrowo jeszcze ciężarówki.

Marzę o tym żeby cały nasz wątek był już zafasolkowany [emoji3059] ale by było fajnie.

Ja trochę podłamana bo tak jak nast pisała waga stanęła:( przez tydzień nic nie spadło. A tak się cieszyłam że fajnie schodzi. No nic trzeba się jeszcze mocniej wziąć za siebie.
We wtorek idę do fizjo z tym kręgosłupem i dowiem się jakie ćwiczenia i czy w ogóle coś mogę ćwiczyć.

Witam się z pracy i miłego dnia życzę:)
Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4]
Dziewczyny cudne macie brzuszki :) @paola425 ciekawe kiedy Ci urośnie jakoś bardziej..taka chudzina z Ciebie, że szok! [emoji3]

Dzień dobry w ogóle [emoji5] biorę się za mycie okien od rana, mam jakiś przypływ energii muszę to wykorzystać, pierwszą noc dziś nie wstawałam siku i w końcu się wyspalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Miłego dnia dla Was i słonecznego, u mnie od rana cudna pogoda [emoji7]
Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]

U mnie też jest nie kolorowo, wczoraj wieczorem przyszly wyniki, prolaktyna jeszcze większą niż tydzień temu, progesteron za mały A testosteron za duży.
Ginekolog powiedziała że wszystkie ziola,witaminy i probiotyki cały cykl brać olej z wiesiolka tylko do owulacji.
Powiedziała że oba ziola ładnie wyreguluj cykle ale potrzeba czasu . Zobaczymy co doda poniedziałek.

U mnie też jest nie kolorowo, wczoraj wieczorem przyszly wyniki, prolaktyna jeszcze większą niż tydzień temu, progesteron za mały A testosteron za duży.
Ginekolog powiedziała że wszystkie ziola,witaminy i probiotyki cały cykl brać olej z wiesiolka tylko do owulacji.
Powiedziała że oba ziola ładnie wyreguluj cykle ale potrzeba czasu . Zobaczymy co doda poniedziałek.

Bierzesz castagnus ? On szybko obniży prolaktyne . Ja miałam coś ok 50 a po tyg brania już 33 a kolejny tydzień 21 czy jakoś tak

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś... Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4] Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]
Ja myje okna co dwa miesiące. W każdej ciąży. Ja dziś też z mamą się widzę e to ja jadę do niej. Ok 100km mam. Jedziemy na obiadek.

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś... Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4] Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]
Faktycznie trochę wstyd, że przy tak pięknym słoneczku okna moje wyglądają tragicznie.. [emoji23]mimo to i tak mąż będzie je mył [emoji16] ja dzisiaj zmobilizowałam się żeby wyjść na zakupy, dostałam polecenie zrobić sobie jakąś przyjemność więc zaleciałam do empiku i kupiłam jakiś kryminał i płytę z muzyką jazzową [emoji847][emoji847][emoji847] chciałam zmienić wystrój salonu, zakupiłam w tym celu granatowy obrus na stół, jeszcze firany i taki pseudo włoachty kawałek sztucznej skóry i będzie całkiem przyjemnie [emoji16] tylko po to już się wybiorę z mężem bo nie mam mocy żeby to wszystko dźwigać. Muszę jeszcze wpasc do drogerii po jakieś testy ciążowe, do Lidla po coś ba dzisiejszy i jutrzejszy obiad i wsio [emoji16] nic tylko uczyć się do testów [emoji23]

Ja myje okna co dwa miesiące. W każdej ciąży. Ja dziś też z mamą się widzę e to ja jadę do niej. Ok 100km mam. Jedziemy na obiadek.
Mmm gotowy obiadek, ale bym przyjęła [emoji16] jeszcze w dodatku maminy [emoji3059]
Faktycznie trochę wstyd, że przy tak pięknym słoneczku okna moje wyglądają tragicznie.. [emoji23]mimo to i tak mąż będzie je mył [emoji16] ja dzisiaj zmobilizowałam się żeby wyjść na zakupy, dostałam polecenie zrobić sobie jakąś przyjemność więc zaleciałam do empiku i kupiłam jakiś kryminał i płytę z muzyką jazzową [emoji847][emoji847][emoji847] chciałam zmienić wystrój salonu, zakupiłam w tym celu granatowy obrus na stół, jeszcze firany i taki pseudo włoachty kawałek sztucznej skóry i będzie całkiem przyjemnie [emoji16] tylko po to już się wybiorę z mężem bo nie mam mocy żeby to wszystko dźwigać. Muszę jeszcze wpasc do drogerii po jakieś testy ciążowe, do Lidla po coś ba dzisiejszy i jutrzejszy obiad i wsio [emoji16] nic tylko uczyć się do testów [emoji23]
Też mam fazę na zmianę wystroju, a raczej na zrobienie jakiegokolwiek wystroju [emoji23] od kiedy tu mieszkamy mój salon mnie wkurza, bo jest totalnie bez wyrazu, ściany są puste [emoji53] sypialnia z resztą też póki co nie ma żadnych dodatków, ale tam to tylko śpię, to jeszcze jakoś idzie przeżyć.. Ale no w salonie siedzę non stop i już nie mogę patrzeć na te puste ściany [emoji24]

@MartaSx: hej mam do ciebie sprawę. Jak dobrze pamiętam ty mierzyłas temperaturę przy staraniach o ciąże. Możesz zerknąć na mój wykres. Wydaje mi się ze dziś owu z temperatury i zastanawiam się czy sprawdzic czy sama @ przyjdzie czy nie i zacząć od jutra normalnie zażywać duphaston
Screenshot_20191012_111918_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

reklama
Do góry