reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jedyny wielki minus to jest taki ze jak potrzebuje coś sprawdzić wykonać jakieś badania to muszę iść do rodzinnego po skierowanie a zeby on zrobił jakiś badania to musi mieć podkładkę ze faktycznie na to jestem chora lub są podejrzenia danej choeoby[emoji23] a jak chciałam skierowanie do neurologa to najpierw zapytał po co mówiłam mu ze mam padaczki to chciał najpierw dokumenty stwierdzające ta chorobe( dobrze ze miałam przetłumaczone badania z Polski przez przysięgłego tłumacza) i na tej podstawie dał mi skierowanie do neurologa.

Pojechałam na ta bete bo mam dosyć tego czekania [emoji23] . Nie nastawiam się na pozytywny wynik . Choć te bóle okresowe tak szybko to zwiastowały ciąże . Niewiem jak przeżyje do tej prawie 16. Mam nadzieje ze nie dłużej

No namówiłaś mnie [emoji16] też skoczę do labo jak wrócę [emoji847]

Moj tata na holter czeka miesiąc...
A co do aparatów to pokazują dobrze.
Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana. Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.
Mój m miał holter ale on też ma książeczkę honorowego dawcy krwi i dostał tego samego dnia.

Witam się i ja.

Na 9 mam wizytę u gin mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej na temat tych plamien. No i potwierdzić czy owu była. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki
No byłam już o 6:20 pod labo zeby być pierwsza , trochę poczekałam sobie do 7 ale dobrze ze tak wcześnie się wybrałam bo o 6;40 było już 10 osób .
Oh Ty niecierpliwcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde dziewczyny zamawiałam szampon po keratynie do włosów we wrześniu miał być 14 października i jeszcze termin mi przesuneli na piątek 18.10 mam nadzieję ze to jakaś pomyłka i jednak przyjdzie dzisiaj najpóźniej jutro.
A gdzie zamawiałas? Może weź tam napisz, skargę zloz albo coś.
No namówiłaś mnie [emoji16] też skoczę do labo jak wrócę [emoji847]
Trzymam kciuki

Trzymam kciukiOh Ty niecierpliwcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A gdzie zamawiałas? Może weź tam napisz, skargę zloz albo coś. Trzymam kciuki
Zamawiam szampon i odżywkę na Amazonie bo zawsze przychodzą w ciągu tygodnia a teraz chyba im na magazynie brakło. Bo tu w De nigdzie nie ma dlatego zamawiam na Amazonie a w Pl dość drogi bo od 130 zł a ja zamawiam odżywkę i szampon za 19.99euro a w Polsce sam szampon 130zl najtańszy i to jeszcze nie ma go wszedzie

reklama
Ja cie doskonale zrozumiałam. Myśmy dzwonili w swojej miejscowości w Strzelcach op do Opola do Kędzierzyna kozla nawet na slaskie do Gliwic i problem jest z terminami.

No ja z terminami w DE nie narzekam. Ja mam do Polski 3 godziny busem autem autostrada może z 2 godziny jak się dobrze przycisnie gaz może to 1.5 godziny. Ale do swojej miejscowości autem mam około 5 godzin a busem max 7 godzin. Także nie jest zle, ale ja strasznie zle znoszę jazdę samochodem lub busem czy autobusem i nie uśmiecha mi się jeździć do Pl. Bo tak prawdę mówiąc tu mam darmowych lekarzy badania a w Pl za wszystko płacić plus dojazd jedzenie nocleg i powrót to się wcholere nie Oplaca. Wolę ta kasę odłożyć.

A ja dostałam się do endo w kedzierzynie w ciągu 1,5 tyg na skierowaniu pilnym . Owszem lekarz musiał zobaczyć wyniki i wtedy była decyzja ze tak szybko mnie przyjmie . W Opolu miałam mieć wizytę za jakieś 2 miesiące . Ale teraz jak się chciałam przenieść bo 3 lata jeżdżę do Kk i już obrzydła mnie ta droga to musiałabym 3 lata czekać . Zostaje w poradni w Kk trudno

Do góry