Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiem, ze żartujeszno ja żartuje sobie ;-) a tak na serio to nie wiem czy to cos w moim przypadku pomoze bo mnie boli miedzy łopatkami własnie od ciezaru cycków,
O mamoI jestem już po wizycie u fizjo. Nie jest dobrze ale dramatu nie ma. Muszę chodzić na rehabilitację więc mok budżet dodatkowo zeszczupleje o jakieś 200zl miesięcznie [emoji51]
No i mam zakaz ćwiczeń na razie więc moja ukochana siłownia będzie musiała poczekać![]()
Tak jak dziewczyny piszą - nadzieja jeszcze jestDzień dobry [emoji178]
Dzisiejszy test snieznobiały - więc odstawiam dupka I czekam na @. Dzień mam zaplanowany w domu, obiad jest wczorajszy, jakieś pranie się zrobi, psy ja spacer zabierze.. I oby do jutra.
Ja od kiedy się dowiedziałam, że będzie chłopak i kupiłam kilka ciuszków to już nic nie kupuję dopóki się nie potwierdzi płeć [emoji16] ale te co mam to 56 i 62, kilka tych maleńkich 50 [emoji6] myślę, że te rozmiary przydadzą się na wiosnę, a potem na lato już te 68 pewnie, które też sobie pokupuję jeszcze w ciąży [emoji6]@paola425 w jakim rozmiarze kupujesz ubranka? [emoji3] kurczę totalnie nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarami co do pory roku[emoji23] później się okaże, że grubsze rzeczy będzie miał dobre w lecie.. Help [emoji23]
Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno byćWitam się i ja dziewczyny.. Mam dzisiaj paskudny dzień. Dziś dzień utraconego dziecka. I jest mi bardzo przykro ze wszystkie dzieci są aniołkami. Mam ochotę ryczeć cały dzień [emoji26][emoji26]
Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]@paola425 w jakim rozmiarze kupujesz ubranka? [emoji3] kurczę totalnie nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarami co do pory roku[emoji23] później się okaże, że grubsze rzeczy będzie miał dobre w lecie.. Help [emoji23]
No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..Ja od kiedy się dowiedziałam, że będzie chłopak i kupiłam kilka ciuszków to już nic nie kupuję dopóki się nie potwierdzi płeć [emoji16] ale te co mam to 56 i 62, kilka tych maleńkich 50 [emoji6] myślę, że te rozmiary przydadzą się na wiosnę, a potem na lato już te 68 pewnie, które też sobie pokupuję jeszcze w ciąży [emoji6]
Tak myślę, że trzeba by jakiś kombinezon misiowy i inne cieplejsze ciuszki też mieć, bo kwiecień to jeszcze chłodny miesiąc raczej [emoji848]
Ja od kiedy się dowiedziałam, że będzie chłopak i kupiłam kilka ciuszków to już nic nie kupuję dopóki się nie potwierdzi płeć [emoji16] ale te co mam to 56 i 62, kilka tych maleńkich 50 [emoji6] myślę, że te rozmiary przydadzą się na wiosnę, a potem na lato już te 68 pewnie, które też sobie pokupuję jeszcze w ciąży [emoji6]
Tak myślę, że trzeba by jakiś kombinezon misiowy i inne cieplejsze ciuszki też mieć, bo kwiecień to jeszcze chłodny miesiąc raczej [emoji848]
Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Ja kupuje troszkę 56 ale naprawdę mało reszta 62 większość i trochę 68 ale też nie dużo, głównie 62 bo najwyżej troszkę do nich podrosnie. U mojej chrzesnicy kupili za dużo 56 i większości nigdy nie założyła
Przez 2 tygodnie co kilka dni będę miała 4,5 letnią chrzesnicy na noc... Nie to że nie lubię dzieci ale ona jest bardzo bardzo trudna [emoji2368] i nie ukrywam rozpieszczona więc nie wiem jak sobie z nią poradzę, boję się że nie będzie chciała chodzić do przedszkola bo jest z tym problem u niej.. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo nerwy nie są mi wskazane mam nadzieję że nie będzie problemu chociaż z przedszkolem [emoji849]
Strasznie boli. Nadal jest to dla mnie bardzo nie sprawiedliwe. Ale najwidoczniej taki mój los. Jakaś tego przyczyna musiała być ze nie było mi dane urodzić zadnego dziecka i choć przez chwilę zobaczyć przytulić na zywo.Pamiętam o tobie dziś kochana, bardzo mi przykro domyślam się jak bardzo to boli [emoji17] dzisiejszy dzień jest przykrym dniem dla wielu kobiet na świecie.. Nie tak powinno być Ja też nie wiem sama jak to ogarnąć bo ani to ciepło ani to zimno [emoji2368]No właśnie ciężko stwierdzić z tą pogodą bo raz w kwietniu śnieg a raz słońce..
Ja kupuje troszkę 56 ale naprawdę mało reszta 62 większość i trochę 68 ale też nie dużo, głównie 62 bo najwyżej troszkę do nich podrosnie. U mojej chrzesnicy kupili za dużo 56 i większości nigdy nie założyła