reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kuracja Visanne-skutki uboczne zażywania i odstawienia .

Witam , zacznę od tego , że ponad dwa lata temu zdecydowaliśmy się z mężem na maleństwo. Po jakimś roku starań poszłam do gin , ponieważ testy ciągle pokazywały tylko jedną kreskę i wracała @ . Okazało się, że pojawiła się torbiel czekoladowa ,lekarz kazał czekać co dalej .Nie bardzo wiedziałam co to jest, ale wierzyłam lekarzowi , że wszystko będzie dobrze. Torbiel rósł.. Diagnoza -laparoskopia obowiązkowa . Po laparoskopii kuracja Visanne przez 3 miesiące. Za dwa dni odstawiam tabletki i zaczynam znów starania bo wszystko jest już dobrze i tak zalecił lekarz. Teraz moje pytanie , proszę opowiedzcie mi jak przeszłyście odstawienie tego leku ?? bardzo się boję , że znów pojawi torbiel..

reklama
Rozwiązanie
Visane tez wprowadza w sztuczna menopauze. Lek jest bardzo tani dlatego go częściej przepisuja ja dałam 2.60 na miesiąc
Mysl pozytywnie. Bierz sie za starania :)
Jedyne co to nie daj sobie wmowic, ze mozesz odstawic tabletki przez lata. Kontroluj co sie tam dzieje, co 3mies robilabym usg. Trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo.
Dziękuję;* może się uda i będzie już tylko lepiej ;)
O tych tabletkach co Ty brałaś , to nawet lekarz mi nie mówił. Postawił od razu na Visanne. Zniosłam jakoś je i szczerze to cieszę się już nie będę musiała ich brać, choć boję się że znów pojawi się ten dziad i ze starań o maluszka nic nie wyjdzie ;(
Jedyne co to nie daj sobie wmowic, ze mozesz odstawic tabletki przez lata. Kontroluj co sie tam dzieje, co 3mies robilabym usg. Trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo.

reklama
Visane tez wprowadza w sztuczna menopauze. Lek jest bardzo tani dlatego go częściej przepisuja ja dałam 2.60 na miesiąc
Dziękuję;* może się uda i będzie już tylko lepiej ;)

Rozwiązanie
Dziewczyny , a jak z wagą u Was przy kuracji tymi tabletkami? Ja mam przepisane Probella. Szukam forum, opinii dziewczyn, które mają to za sobą lub są w trakcie, Ulotka mi dużo nie mówi... coś na zasadzie "moze być, ale nie musi".

Dziewczyny , a jak z wagą u Was przy kuracji tymi tabletkami? Ja mam przepisane Probella. Szukam forum, opinii dziewczyn, które mają to za sobą lub są w trakcie, Ulotka mi dużo nie mówi... coś na zasadzie "moze być, ale nie musi".

Do góry