Marta34000
Zaciekawiona BB
U mnie to bóle podbrzusza i krzyża tak jak przed @, zaczęły boleć mnie trochę cycochy i dzisiaj strasznie mnie mdli od rana hmmmmNapiszcie jak u Was na tym etapie. Jakie objawy jak się czujecie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to bóle podbrzusza i krzyża tak jak przed @, zaczęły boleć mnie trochę cycochy i dzisiaj strasznie mnie mdli od rana hmmmmNapiszcie jak u Was na tym etapie. Jakie objawy jak się czujecie.
Ja już tego nie ogarniam potrafię zjeść normalny posiłek a za godzinę już myśle co by tu przegryźć a to dopiero początekOj ja też mam tasiemca... muszę się pilnować bo do grudnia zamienię się w kulke. Do lipca schudłam 10 kg i w miarę trzymałam wagę a teraz tyje w tempie geometrycznym![]()
no ja tak samo. Dlatego teraz sobie nakłada na malutkie talerzyki, bo wiem że za godzinę znowu będę musiała coś zjeść. We czwartek zjadłam normalnej wielkości obiad o 14 i o 17 i myślałam że pekne, ledwo chodziłam, zgaga masakryczna no bo żołądek pełny.... wrrrrrrJa już tego nie ogarniam potrafię zjeść normalny posiłek a za godzinę już myśle co by tu przegryźć a to dopiero początek![]()
Muszę tez to wypróbowaćno ja tak samo. Dlatego teraz sobie nakłada na malutkie talerzyki, bo wiem że za godzinę znowu będę musiała coś zjeść. We czwartek zjadłam normalnej wielkości obiad o 14 i o 17 i myślałam że pekne, ledwo chodziłam, zgaga masakryczna no bo żołądek pełny.... wrrrrrr
dlatego te małe talerze używam, mniej naloze to mniej zjem