Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja sie super czuje spie tez ok jakby ciazy nje bylo ,,, oby tak dalej bo Musze sily nA dwa maluchy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem co robic... Martwie sie... Wczoraj czulam klucie i dzis tez. A nic wielkiego nie robie... Tylko siedze i odpoczywam
Tez bym nie powtarzala bety wiecej niz raz. Jedna na potwierdzenie ciazy druga na przyrost. Ja w uk nie mam mozliwosci zrobienia bety wiec tylko test i sprawdzenie czy kreska sciemniala. A teraz czekam co sie wydarzy dalej.
Slaby przyrost niestetyDziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Kurcze trochę mały ten przyrost. Ja bym za dwa dni powtórzyła betęDziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Moze błąd laboratorium?Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.Ja dzus bylam u rodzinnego bo tabsy thyrox Musze brac nA tsh do konca zycia
Ze wzgl ze ma komp nA usg w gabinecie wiec zapytalam czy by mi zrobil ze to okolo 5+4.... I zribil , pecherzyk w macicy cialko jedt nA dr oko ciaza ok) no ale ginko 19/11[emoji110]Zobacz załącznik 1044431
Robiłaś w tym samym laboratorium?Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Ja nie robilamHej dziewczyny. Widze zd temat bety się kręci. Tylko ja nie robiłam bety? Czy znajdzie sie ktos jeszcze[emoji14]Moze błąd laboratorium?Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.
Uf juz sie stresowac zaczęłam. [emoji4]Ja nie robilam![]()