Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez nie robiłam pieprze nie robię . Za duży stres chybaHej dziewczyny. Widze zd temat bety się kręci. Tylko ja nie robiłam bety? Czy znajdzie sie ktos jeszcze[emoji14]Moze błąd laboratorium?Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.
Jak tak czytam od Was o reakcji współpracowników czy kierowników/szefów to mnie ogarnia zwątpienie. Czy ludzie już naprawdę nie widzą nic poza swoim nosem i interesem?Zamiast życzyć powodzenia i zaproponować pomoc to każdy od razu widzi, że będzie miał więcej roboty gdy koleżanka pójdzie na "URLOP" (tiaaa... wczasy na Malediwach normalnie).
Pozostaje nadzieja, że są jeszcze jacyś normalni, empatyczni ludzie.
Przez pierwsze tygodnie zawsze jest robione tylko usg dopochwowe, bo przez brzuszek jeszcze nic nie widacDziewczyny a czy wszystkie macie pierwsze usg dopochwowe?
Nie dzisiaj tylko badania robiłam w laboratorium u lekarza bylam 6.11 wyszedł 5t1d A na następne kazała przyjść 4.12 :-( tylko ja się trochę boję tak długo czekać niby pęcherzyk był na zdjęciu ale pytanie czy wszystko okLimonka coś przegapiłam chyba. To Ty miałaś dziś wizytę i następna masz 4,12? I chodzi o to ze nie wytrzymasz ?
Jak się masz stresować to idź wcześniej.
Ja tam jestem za tym żeby sobie życie upraszczać. Tez przeglądałam innych lekarzy i już dzonilam żeby umówić się prywatnie do jakiegoś obcego z dnia na dzień ale jednak wzięłam trzy wdechy i stwierdziłam ze nic mi to nie da i czekam do 18.11.