Moje plecy odzywają się już od jakiegoś czasu. Ale fakt, że i przed ciążą bolały jak dłużej coś robiłam/stałam. Obawiam się, że będą boleć jeszcze bardziej, ale cóż DAMY RADĘGratuluję chłopca, my jeszcze nie wiemy. Kontrola za 10 dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje plecy odzywają się już od jakiegoś czasu. Ale fakt, że i przed ciążą bolały jak dłużej coś robiłam/stałam. Obawiam się, że będą boleć jeszcze bardziej, ale cóż DAMY RADĘGratuluję chłopca, my jeszcze nie wiemy. Kontrola za 10 dni.
ja na prenatalnych z przejęcia nie zapytałam o płeć a lekarz sam od siebie też nic nie powiedziałU mnie było już widać na prenatalnych w 13 tc
Pracujemy nad tymja na prenatalnych z przejęcia nie zapytałam o płeć a lekarz sam od siebie też nic nie powiedział
natomiast z samego badania była bardzo zadowolona - wspaniale tłumaczył i pokazywał wszystko.
tydzień później miałam wizytę kontrolną i prawdopodobnie dziewczynka <3
połówkowe mam początkiem grudnia tym razem idzie ze mną mąż i już nie może się doczekać
@Sylwiaz_ a jakie macie inne opcje imion?
my od zawsze wiedzieliśmy, że jeśli to będzie córka to będzie Aleksandra, OleńkaPracujemy nad tym![]()

Też mam termin na 19.04, ale mąż się śmieje że z naszym szczęściem urodzę w święta. Z córką miałam termin na 19.01 i się urodziła w święto Trzech KróliHeeejjestem nowa! Dziś znalazłam forum.. Po 7 latach i nastawieniu, że w kwietniu czeka nas poradnia leczenia niepłodności - we wrześniu przeżyliśmy szok kiedy zrobiony " z głupoty" test pokazał II kreski.. Bo przecież miała być @.. Czasami nie było jej po 2 miesiące. No i w kwietniu zamiast leczenia mamy termin porodu - 27.04
Do tego komunia naszej córki także będę się modliła żeby być na jej komuni która jest 19.04 ..
Podejrzewam, że ciąża wypaliła po wycięciu połowy tarczycy razem z guzem wielkości 4,2cm.
Pozdrawiam ❤