Karusia18192
Fanka BB :)
Heh najgorsze że mam cały zapas w domuTrzeba zamknac wszystkie miejsca w najblizszej i najdalszej okolicy, gdzie sa dilerzy z tym istotnym dla Ciebie towarem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heh najgorsze że mam cały zapas w domuTrzeba zamknac wszystkie miejsca w najblizszej i najdalszej okolicy, gdzie sa dilerzy z tym istotnym dla Ciebie towarem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Robiłam, dwa ciążowe i jeden owulacyjnydzisiaj robiłaś???
@Zabajona ja tak przy pierwszej ciąży chciałam córkę. I bardzo się cieszyłam ze będzie Julka. Przy drugiej byłam pewna ze będzie córka i jest Zośka. A teraz jakiś ani przeczucia i byleby zdrowe było
Dlco do forum to ja tez z sentymentu tu. Ze starsza cała ciąże tu przepisałam z dziewczynami. Po urodzeniu nawet razem na wakacje jeździłyśmy. Spotykałyśmy się w górach![]()
A co do grup na fb... moze dolacze po 12 tyg jesli nadal bede z wami. A narazie forma forum odpowiada mi bardziej, ponadto ja mam sentyment do tego forum. Dolaczylam tutaj 10 lat temu z pierwszym synem i tak trwam latami, w grupach z mlodszym synem, staraniowych, poporonnych i innych
Mysle zapisac sie na usg 2 grudnia za 2.5 tyg. Bede wizytowac razem z kilkoma z was wtedy![]()
Ja zrobiłam tylko dwa ciążowe. O owulacyjnych nie wiedziałam ze sąRobiłam, dwa ciążowe i jeden owulacyjny![]()
Myślę że po jutrzejszej wizycie troszeczkę się uspokojęJa zrobiłam tylko dwa ciążowe. O owulacyjnych nie wiedziałam ze są![]()
dzień dobry
dopiero się podnosze :/
Musze się wziąć za sprzątanie czy coś żeby do tej 17 zleciało.
lecę do kuchni bo juz z głodu zaraz umrę....