• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Zabajona u mnie to bedzie pierwszy dzien 9tc, moja gin ma teraz urlop bo probowalam sie przepisac na wczesniejszy termin ale nic z tego

@Karusia18192 to moja druga ciaza i tez myslalam, ze to niemozliwe zeby juz brzuch urosl, ale naprawde wygladam jakbym mocno przytyla. Wydaje mi sie, ze to nie wzdecia bo to sie jednak czuje

@Zabajona u mnie to bedzie pierwszy dzien 9tc, moja gin ma teraz urlop bo probowalam sie przepisac na wczesniejszy termin ale nic z tego

@Karusia18192 to moja druga ciaza i tez myslalam, ze to niemozliwe zeby juz brzuch urosl, ale naprawde wygladam jakbym mocno przytyla. Wydaje mi sie, ze to nie wzdecia bo to sie jednak czuje
No właśnie :) no i ten brzuszek inaczej się "układa" w ciąży. Boję się co będzie dalej 😂

Ja jestem mega rodzinna :) uwielbiam ten klimat, śnieg, wyglupy z dzieciakami na sankach, strojenie domu i choinkę. A po wigilii jak zwykle usiądę z mężem i bedziemy plakac ze śmiechu przy kevinie
Ja już Kevina w tym roku z dwa razy oglądałam. Od wczoraj wertuje programy tv w poszukiwaniu filmów świątecznych. I dzisiaj z mózgu zdecydowanie mam galaretkę bo tak mi się płakać chce ze ja pieprze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry