Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
[emoji2957]ja więcej na czerwcówkach przesiaduje bo termin na koniec czerwca a szczerze boje się że się zasiedzę do lipca [emoji1768]oby nie[emoji12]
Tez mam cc pewnie koniec czerwca ale Moze byc pocAtki lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
[emoji2957]ja więcej na czerwcówkach przesiaduje bo termin na koniec czerwca a szczerze boje się że się zasiedzę do lipca [emoji1768]oby nie[emoji12]
Staram się Was jakoś nadrobić ale nie nadążam [emoji85]
Zastanawialiście się może nad płcią? Jak myślicie czy zachcianki w ciąży moga wskazywać na płeć dziecka?[emoji23] Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to nie mogłam się obejść bez czekolady i słodkiego i wszyscy mówili mi że będzie dziewczynka no i byłaniby zabobony a może jednak coś w tym jest [emoji23]
W ciazy z młodym pochłaniałam niesamowite ilości słodyczy których na codzień nie jadam więc to chyba nie regułaStaram się Was jakoś nadrobić ale nie nadążam
Zastanawialiście się może nad płcią? Jak myślicie czy zachcianki w ciąży moga wskazywać na płeć dziecka?Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to nie mogłam się obejść bez czekolady i słodkiego i wszyscy mówili mi że będzie dziewczynka no i była
niby zabobony a może jednak coś w tym jest
![]()
Może się jeszcze rozkręcimy i dojdzie ktoś jeszcze![]()
Myślę,że narazie nie masz co się martwić ważne że przyrost jest w normiemoja beta z 21.10 wynosiła 191.48 z 24.10 944.68 i już lekarz nie kazał mi robić, 4.11 idę do lekarza a Ty?
Za nas obie trzymam mocno kciuki ma pewno będzie dobrze.
Hejki. Ja to nie mogę żyć bez frytekHej, u nas dzisiaj dzień wariata bo mieliśmy dzisiaj z małym komisje we Wrocławiu, oczywiście pojechałam na pusty żołądek i już w pierszą stronę włączyło mi się ssanie, teraz się najadłam frytek z batatów - moje ulubione ciążowe jedzonko, i w końcu mam chwile wytchnienia, że mogę tu zajrzeć. Cały czas się zastanawiam który tak naprawde może być u mnie tydzień, w związku z tym, że test pozytywny wyszedł dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączne i beta była wtedy poniżej 15. Nie wiem czy ta środowa wizyta nie będzie za szybko. Niby z om. wychodzi 7 tydzień, ale na moje oko to będzie coś koło 5 teraz..
Ja podobnie, w poniedziałek muszę wrócić do pracy. Nie należy do najlżejszych. Zastanawiam się czy powiedzieć już cos szefowi żeby dal więcej luzuLima ja miałam 3 dni wolnego teraz a w poniedziałek tez do pracy, ciekawa jestem jaka będę efektywna bo mój leń jest wyborny![]()