Gusia 2106
Fanka BB :)
Moim zdaniem powinnaś zrobić gastroskopię. Po jedzeniu jest gorzej?No właśnie nie wiem.... wspominałam to.gin u ,której byłam prywatnie w zeszłym tydz ale powiedziała mi, że widocznie taki objaw u mnie... i tyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim zdaniem powinnaś zrobić gastroskopię. Po jedzeniu jest gorzej?No właśnie nie wiem.... wspominałam to.gin u ,której byłam prywatnie w zeszłym tydz ale powiedziała mi, że widocznie taki objaw u mnie... i tyle...
Mój lekarz powiedział że powinno się.Nieeeeee a trzeba ???
3mam kciuki za Ciebie kochana ! I za wszystkie nas tutaj. Nie poddawajmy się. Pozdrawiam Cię serdecznie.Ja lykam zmetylowany kwas. Zostal mi po ostatniej ciazy.
Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.
Uważaj na siebieJa lykam zmetylowany kwas. Zostal mi po ostatniej ciazy.
Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.
Będę czekać na wieści.. trzymam za Was kciuki ❤Ja lykam zmetylowany kwas. Zostal mi po ostatniej ciazy.
Cichosza.. nic się nie domyślają chyba bo tata mi polecał spalacz tłuszczu przy temacie diet i odżywianiaA czy rodzice się kapneli ? Czy cichosza ?Nic nie słyszałam o tej mutacji
![]()
Ale jajaCichosza.. nic się nie domyślają chyba bo tata mi polecał spalacz tłuszczu przy temacie diet i odżywiania![]()
Jem mało... nie zauważyłam czy lepiej po czy przed jedzeniem.. nie ma reguły...boje się o dzieckoMoim zdaniem powinnaś zrobić gastroskopię. Po jedzeniu jest gorzej?