DziękujęJezeli pokazala sie druga kreska to znaczy ze jest dobrzetrzymam kciuki za bete

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęJezeli pokazala sie druga kreska to znaczy ze jest dobrzetrzymam kciuki za bete
Mam cichą nadzieję że jednak się uda bo już nie mam gdzie się wkuwać, mój brzuch jest w siniakach od zastrzyków.No to przypadkowa zbieżność tekstów chybaja w Invicta w Warszawie
Tak to prawda choć te czekanie jest najgorszeMasz o tyle dobrze że po godzinie będziesz miała wynik.![]()
Super !8dpt 87.7
11dpt221
Myslicie ze ok jest a progresteron 30
O kurcze to już jutro?!?!? Trzymam kciuki ❤No to jutro stresujemy się razemWiesz, razem jest raźniej. Druga kreska to zwykle bardzo dobry znak. Ja mam jutro 6dpt 5 dniowej blastki. I jadę rano, żeby jak najszybciej wiedzieć, bo już mnie tak nosi że szok. Testów tzw sikaczy boję się bardziej niż igieł
A skąd jesteś?
Też trzymam kciuki za Ciebie jutro za mega bete[emoji8][emoji110]O kurcze to już jutro?!?!? Trzymam kciuki [emoji173]
Ha, wiedziałamInvicta Warszawa dr Palaszewski
Bosko!!! Gratulacje!!!8dpt 87.7
11dpt221
Myslicie ze ok jest a progresteron 30
Coś wiemMam cichą nadzieję że jednak się uda bo już nie mam gdzie się wkuwać, mój brzuch jest w siniakach od zastrzyków.