Aduś16
Fanka BB :)
Accofil actualny? Napisze priv!!!Mała wyprzedaż mam na zbyciu
Encorton 5mg 20szt
Encorton 10mg20szt
Neoparin 20szt
I accofil 7 ampułek wyślę go kurierem z wkładem tericznym i torbie termicznej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Accofil actualny? Napisze priv!!!Mała wyprzedaż mam na zbyciu
Encorton 5mg 20szt
Encorton 10mg20szt
Neoparin 20szt
I accofil 7 ampułek wyślę go kurierem z wkładem tericznym i torbie termicznej
Mały czarny skrzep dzień po transferze, to? Po zawodach?
Dobierają dawczynie na podobieństwo fenotypowe kolor skóry .grupe krwi kolor włosów czy proste czy krecone budowe ciała kolor oczow podajesz wzrost wagę i chyba tyleNo to super gratuluje)) bardzo ladny wynik...
a jak to wyglada od strony „technicznej”?
Od docenta mieliśmy zlecona następujące badaniaJa też mogę prosić co i jak? Będę się w grudniu umawiać do niego na wizytę a zielona jestem w tym temacie
Od docenta mieliśmy zlecona następujące badaniaNapisze Ci wieczorem jakie badania mieliśmy zlecone bo powiem szczerze wszystkie nie pamiętam
Dobre te rzeczy Ci powiem. Na taką dietę przestawiałam się 2tyg. Mdliło mnie jak cholera, a teraz bardzo lubię ten smak, szybciej czuję sytość, posiłek starcza na dłużej, no i nie ma czegoś takiego jak dołki energetyczne.Aż mi ślinka leci[emoji2957]
Po udanym transferze? U mnie chyba nie ma takiego zapisu. Chcą być tylko poinformowani o wyniku sikacza i usg serduszkowego do tygodnia po wykonaniu.Dziewczyny nie wiem czy u was tak jest ale w umowie często jest dopisane pierwsza wizyta po transferze jest darmowa.
Ja miałam takie badania od docenta i dodatkowo test imk 300zlOd docenta mieliśmy zlecona następujące badania [emoji4] przeciwciała przeciwciała przeciwjądrowe, flow cytometry cross-match, badanie na zakrzepicę, profil limfocytarny, kir a u męża badanie antygenów zgodności tkankowej klasy I i II
Mam paskudne doły i rzadkie ale długawe górki. W manii nie potrafisz racjonalnie ocenić tego co robisz, nie liczysz się z konsekwencjami i zdaniem/uczuciami innych. Wszystkiego chcesz więcej i mocniej jak narkoman. Stąd wzięła się młoda, czyli to fakt że zmiana faceta pomaga, szczególnie jak udaje się po 10latach. Powiedziałam o tym Pawłowi tydzień po teście. Ustaliliśmy że dalej będziemy razem bo jednak chcemy ale atmosfera na etapie ciąża i po porodzie była delikatnie mówiąc słaba, teraz jest dużo lepiej ale i tak zaczęliśmy chodzić na terapię par, bo jest problem z powiedzeniem kiedyś o jej biologicznym ojcu. Więc tak to bywa. Teraz biorę lit-stabilizuje w obie strony. Jak zajdę w ciążę to muszę go odstawić, zacząć brać znowu po porodzie i siłą rzeczy nie karmić piersią.Ja pierdziele dwu - biegunówka to bardzo trudna chorobaJak ty sobie z tym radszisz? Jakie mialas objawy? Leczysz sie na to farmakologicznie? Czy takie leki nie zmniejszaja jakos szansy na zajście w ciążę ? Podziwiam Cie.
POby udany![]()
![]()
![]()
Accofil actualny? Napisze priv!!!