Co do pracy to ja pracuje z dziećmi. Lubię soja pracę a świadomość że przy 4 dzieci do pracy wrócę pewnie za 3 lata to nie chce mi się szybko iść na l4. Planuję robić do końca czerwca, ale wszystko zależy od samopoczucia i sił... No i wielkości brzucha [emoji1787] przy ostatniej tak mnie wypchalo że wszyscy myśleli że już będę rodzic a ja dopiero w 7 miesiącu byłam [emoji12]

reklama

Napolka93
Fanka BB :)

dziewczyny ochrona dla pracownicy w ciąży jest od samego początku, pracodawca nie może zwolnić kobiety w ciąży nieważne czy umowa na stałe czy umowa na czas określony (zwolnienie jest dopuszczalne jedynie wtedy gdy zachodzą okoliczności do zwolnienia dyscyplinarnego) (no i inna sytuacja gdy umowa na zastępstwo)

Iwkar

To ja już sie pogubiłam jak to jest z tymi umowami...dziewczyny ochrona dla pracownicy w ciąży jest od samego początku, pracodawca nie może zwolnić kobiety w ciąży nieważne czy umowa na stałe czy umowa na czas określony (zwolnienie jest dopuszczalne jedynie wtedy gdy zachodzą okoliczności do zwolnienia dyscyplinarnego) (no i inna sytuacja gdy umowa na zastępstwo)

Ostatnia edycja: 

MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Idę czytać prawo pracy, jak coś znajdę, dam znaćTo ja już sie polubiłam jak to jest z tymi umowami...
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witajcie dziewczyny! Też mam wizytę 17 grudnia, to już chyba jest nas tu trójka 

Klara28

Super będziemy się na bieżąco informować co i jakWitajcie dziewczyny! Też mam wizytę 17 grudnia, to już chyba jest nas tu trójka![]()
reklama

Kamyczkowa

Witam wszystkie przyszłe mamy !! 
 :*