Nie, ja pół życia zmagam się z anemią,moze mój organizm się przyzwyczaił.Czułaś przez to osłabienie organizmu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja pół życia zmagam się z anemią,moze mój organizm się przyzwyczaił.Czułaś przez to osłabienie organizmu?
To raczej na pewno już TOJa też co do ruchów nie jestwm pewna. Chociaż od kilku dni coraz częściej jakby pękanie bombelków czuje.
Nie miałam nigdy problemów z anemia, więc jakoś tak w normie chyba się to trzyma póki coojej... to Ty naturalnie masz lepsza niż ja podczas brania żelaza [emoji87]
To moze nie będę ostatnia do rozpakowaniaJa też się witam, jako nowa majówka. Termin 30.05 z prenatalnych [emoji4][emoji177]
U mnie już widać, termin na 20.05, już nie zgonie na żadne przejedzenie, brzuszek jest ewidentnie ciążowyPytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
Jak wasze brzuchy? Coś widać? [emoji848]
Ja też już po wizyciewszystko jest ok, płeć lokatora nadal nieznana [emoji85]
U mnie już widać, termin na 20.05, już nie zgonie na żadne przejedzenie, brzuszek jest ewidentnie ciążowy![]()
No u mnie też narazie nie widać. Jak się najem to tak A tak to płaska jestem jeszcze termin mam na 22 lub 27 maja.Pytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
No u mnie też narazie nie widać. Jak się najem to tak A tak to płaska jestem jeszcze termin mam na 22 lub 27 maja.
Za to płeć potwierdzona i mam dziewczynkę.
Akurat to mi ciężko te stwardnienie znaleźć rano czasami da mi się wyczuć ale nie zawsze.Może na dniach nam wywali [emoji85]
A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha
U mnie to druga ciąża, pierwsza stracona, u maleństwa nie rozwinęło się serduszko, ale załóżmy jednak ze to pierwsza która idzie pomyślnie. No i u nas widać, ja jestem z terminem na koniec kwietnia, dziś równo 20t0d, ale od samego początku bardzo puchlam i brzuch już w 3 mscu lekko zaokrąglony widać byłoPytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
A tego akurat nigdy nie sprawdzałamMoże na dniach nam wywali [emoji85]
A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha