U
użytkownik 195
Gość
Byłaś już u lekarza ?Prawie jak jau mnie 5 listopad.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłaś już u lekarza ?Prawie jak jau mnie 5 listopad.
Tak. Druga wizyta w środęByłaś już u lekarza ?![]()
U mnie ostatnia @ 2 listopadaOstatnia miesiączka 3 listopada , to wychodzi jakoś 5t +1d![]()
Ja raczej odżywiam się zdrowo, choć nie ukrywam że przez męża zjemy w tygodniu zawsze coś z fast - foodów, wody tez pije dużo, akurat nie mam z tym problemówDziewczęta, czekam na wizytę u endokrynologa, ma pół godziny opóźnienia a ja zaraz zwymiotuję. Czy Wy odżywiacie się zdrowo? Ja niestety za cholerę, na myśl o węglach złożonych jest mi jeszcze bardziej niedobrze, a w kręgu moich kulinarnych zainteresowań pozostaje śledź, ogórki kiszone, ziemniaki z mizerią i tosty z masłem. Koniecznie z masłem. Nie wiem sama co mam robić, z jednej strony chleb i pyry, a z drugiej inaczej nie będę nic jadła. Przytyłam niecały kg, tak czy siak bym na zimę przytyła, teraz przy wzroście 168 ważę 64kg, ciutkę za dużo![]()
Mam podobnie.. zmaczy dziś, aż takiego złego dnia nie mam ale są fatalne i nie mam oporów, żeby to zostawić..Ja mam dzisiaj tak zly dzien w pracy ze bez wahania zostawie to wszystko w pizdziec..