Tasza
Fanka BB :)
To co powiesz przy moich 38[emoji23] póki co myślę że do 42 mogę spoko rodzić[emoji3]Ja też tak mam, tyle, że mam 26 lat [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co powiesz przy moich 38[emoji23] póki co myślę że do 42 mogę spoko rodzić[emoji3]Ja też tak mam, tyle, że mam 26 lat [emoji23]
Bomba[emoji3]Dziewczyny !!!! Cud !
Moja beta z dzisiaj 296 mlU/ml (12 dzień 3 dniowego kropeczka)
Lekarz do mnie zadzwonił ! Ryczałam jak dziecko [emoji3590]
Gratulacje:-)Zrobiłam oczywiście sikańca [emoji23][emoji23]
Ale powiem Wam, że druga kreska pojawiła się o wiele pózniej. Szczerze myślałam, że będzie mocniejsza [emoji23]
I takie nastawienie to ja rozumiemTo co powiesz przy moich 38[emoji23] póki co myślę że do 42 mogę spoko rodzić[emoji3]
Przytulam aby było Ci choć troszkę lepiejI takie nastawienie to ja rozumiemŻyczę Ci jednak, żeby tyle to nie musiało zająć
Ja mam właśnie jakiś kryzys. Takie tam myślenie, że co jeśli nie jest nam dane mieć więcej dzieci... Albo, że za dużo chcielibyśmy od życia i dlatego nie dostaniemy. Może to dlatego że spotkałam się dziś ze znajomą, a oni o dziecko starali się całe 2 miesiące... Teraz ich młody ma pół roku. Ona nie ma pojęcia że u nas nie było tak łatwo i że mieliśmy ivf. I że od kiedy staramy się o drugie to już straciliśmy 3 zarodki... Że u mnie odstawienie młodego od piersi to nie była fanaberia tylko zalecenie lekarza. Ze nie u wszystkich jest tak łatwo jak u nich...
Jakiś słabszy moment mi się trafił, oby jutro przy piątku 13ego było już lepiej.
Troszkę już działaPrzytulam aby było Ci choć troszkę lepiej
Doskonale wiem co czujesz....
Dziękuje bardzoSandra gratulacje. Spokojnej ciąży.
Wiek to tylko liczbaTo co powiesz przy moich 38[emoji23] póki co myślę że do 42 mogę spoko rodzić[emoji3]
Teraz możesz jeść.Tylko ma być zdroweDziękuje bardzowłaśnie naszło mnie na jedzenie
A mąż na to - zoneczkanie wkręcaj sobie
![]()