mic_ani
Fanka BB :)
Tak mogę dzwonić o każdej porze.Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mogę dzwonić o każdej porze.Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Ja mam numer do doktorka☺ i zawsze mi moj lekarz powtarza ze wrazie czego dzwonic nie zwracac uwagi na to czy dzien , noc czy swieto.Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Ja pierwsza ciaze prowadzilam u innego lekarza i mialam numer ale nie korzystałam bo ciaza ksiazkowa. A teraz prowadze gdzie inndziej ciaze numer tez mam ale nie korzystałam jeszcze. W zeszlym roku po poronieniu kontaktowalam sie z moim terazniejszym lekarzem i nie bylo problemu kontaktu na numer prywatny. Mam nadzieje ze w tym roku nie bede musiala uzywac tego numeru.A faktycznie z tego numeru prywatnego korzystacie ? Dzieje się dużo niepokojących rzeczy w ciąży ?
Ja troche lepiej bo mialam mdlosci calodobowe od 5 tyg , zmeczenie ogolne i bole podbrzusza a teraz troche lepiej. Ale jestem przeziwbiona i moj 3,5latek tez wiec siedzi ze mna w domu wiec nie podpoczywam . Ja na swieta nie robie super porzadkow odkurzy mezulek i tyle. Na wigile idziemy do babci a na swieta do mojej mamy chyba. Tyle ze robie szarlotke i salatke.A tak w ogóle to jak się dziewczyny czujecie? Dużo pracy w domu przed świętami? Gdzie się wszyscy podziali?![]()
Tak, moja lekarka wpisała mi swój numer telefonu do karty ciąży i powiedziała, żeby dzwonić jakby tylko coś mnie niepokoiło albo pisać sms i oddzwoni.Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Super! Fajnie, że udało się szybko wejść i wszystko jest w porządkuJa już po wizycie, szybciej weszłam, dzidzia ma prawie 3cm już, widziałam serduszko i widać już ze to mały człowieczek, ma raczki i nóżki![]()
Słodkie