może będziemy miały chłopców?Ja bez czekolady żyć nie mogłam, codziennie do kawki jakiś smakołyk... A teraz mięso, mięso i jeszcze raz mięso. Pod każda postacią.
Ostatnio popłakałam się z żalu, ze nie mogę zjeść wątróbki, a tak pysznie wyglądała
I grejpfruty. Wcześniej nie przepadałam, teraz jeden dziennie to minimum
Słodycze mogą nie istnieć

ja tak miałam przy córce, a teraz zupełnie odwrotnieMnie niestety na odwrot, na mięso patrzec nie moge;( a całe zycie jem tylko mieso czyli wszystko odwrotnie...
Dzięki, już się nie mogę doczekać! Miłego sprzątania, tylko się nie forsuj@SierraP @nata$za88 udanej wizyty

@MalyGosc to normalne w ciąży! Do 5tego miesiąca mogą bolec mięśnie bo zaczął się proces „relaksacji mięśni” który przygotowuje ciało do porodu
Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś mam w planie sprzątanie całej chaty i zakupy bo jutro ruszam w trasę po mamęale w przerwie na kawę wpadnę poczytać co u Was

@Bezkonserwantow fajny pomysł, ja byłam przeciwna mówieniu już teraz, ale ostatecznie zdecyduje ta wizyta, żeby był chociaż pęcherzyk to jednak mówimy, okazja powiedzieć takie coś w Święta pewnie się już nam nie zdarzy

@SierraP i @kasiula34 za Was też będę trzymać kciuki, oby ten dzień był dla nas wszystkich szczęśliwy

to takie zabobony, jednym się sprawdzi, innym nie, zawsze jest 50% szans że zgadniemy, wierzę w to tylko trochę bardziej niż w cały ten chiński kalendarz
 to takie zabobony, jednym się sprawdzi, innym nie, zawsze jest 50% szans że zgadniemy, wierzę w to tylko trochę bardziej niż w cały ten chiński kalendarz  

Odebrałam wyniki badań,wszystko dobrze jedynie ciężar właściwy moczu troszkę zaniżony ... Ciekawe co powie mój gin
 Odebrałam wyniki badań,wszystko dobrze jedynie ciężar właściwy moczu troszkę zaniżony ... Ciekawe co powie mój gin  Dziś już 6t4d nie mogę uwierzyć jak to leci . Oby do 30 grudnia i wizyta
 Dziś już 6t4d nie mogę uwierzyć jak to leci . Oby do 30 grudnia i wizyta  Miłego dnia Wszystkim !
 Miłego dnia Wszystkim !