Liliana87
Fanka BB :)
SuperCześć dziewczyny, jestem osobą, która starała się cztery lata o dziecko z pomocą in vitro, chętnie pogadam, mam sporą wiedzę. Obecnie zaczynam 7 miesiąc ciąży bliźniaczej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperCześć dziewczyny, jestem osobą, która starała się cztery lata o dziecko z pomocą in vitro, chętnie pogadam, mam sporą wiedzę. Obecnie zaczynam 7 miesiąc ciąży bliźniaczej.
Super ! Wszystko wyglada obiecujacoDziewczyny ja nie wytrzymałam i robiąc dziś progesteron i estradiol pobrałam od razu do bety.
wczesniej robiąc bete w 9dpt wynosiła 1... teraz 4dpt jest 2,30. Nie ukrywam, ze troche się uśmiechnęłam do tego wyniku z racji ze trochę drgnęła mimo, ze wiem jak może być... w poniedziałek powtórzę testy.
progesteron 70, estradiol 200
Tym razem na naturalnymSuper ! Wszystko wyglada obiecujacoa jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym???
A to ciekawe bo @sandra777.12 mi napisała że 5+7 i później 6+1, aaale to wychodzi na to samo bo w takim razie można liczyć 5+7 jako 6+0Później 6 tydz A później 6 i 1 dzień itp
Dzięki za słowa otuchy! Poleciała bym z chęcią bo moja akcja serca to tak oscyluje w około 200 ale jestem w pracy do pozna od rana wiec dopiero jutro z rana. Będzie to 13 dpt. Nie robię sobie nadziei niestety mam zupełnie negatywne przeczucia !
To faktycznie wyglada super biorąc pod uwagę progesteron ja w 4 dpt miałam 31 na cyklu naturalnym ale niestety w 8 spadł do 21 niby dalej w normie ale w ciazy powinien rosnąć . Trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!!Tym razem na naturalnym
Mi tak apka liczy 6+0 Ale to wiadomo o co chodziA to ciekawe bo @sandra777.12 mi napisała że 5+7 i później 6+1, aaale to wychodzi na to samo bo w takim razie można liczyć 5+7 jako 6+0 ☺
Mi tak liczy w aplikacjiA to ciekawe bo @sandra777.12 mi napisała że 5+7 i później 6+1, aaale to wychodzi na to samo bo w takim razie można liczyć 5+7 jako 6+0 ☺
Wow! Ta historia pokazuje jak bardzo potrafimy być zdeterminowane w dążeniu do bycia mamąDziewczyny, dziś pisałam ze swoją panią doktor o tym moim okresie co się złączył z krwawieniem po histero i czy mam stracony cykl , bo nie brałam leków. Ona kazała mi zrobić progesteron i estradiol i wysłać jej dziś wyniki. No i pojechałam 30km do szpitala a oni tam mówią że wyniki na wtorek, ja w lament że potrzebne na dzisiaj. Obdzwoniłam jeszcze 2 szpitale w mojej okolicy i żaden nie zrobi mi tego na dziś. Mówię sobie że nie odpuszczę przecież! Lekarka mi napisała że w jednym szpitalu w Szczecinie mi to zrobią - co za radość. I w sumie zrobiłam dziś 260 km żeby wykonać badania za 5 dych
Masakra
Ale nie było na marne - mam brać leki i transfer będzie w styczniu!!!! Cieszę się bardzo![]()