Iwkar
Fanka BB :)
Niestety nie jest aż tak duzo lekarzy co mają ten certyfikat do wykonywania takich badańU mnie ten sam lekarz na swojej wizycie robi prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Niestety nie jest aż tak duzo lekarzy co mają ten certyfikat do wykonywania takich badańU mnie ten sam lekarz na swojej wizycie robi prenatalne
No to ci powiem nie wiedziałam i ze farta mamNiestety nie jest aż tak duzo lekarzy co mają ten certyfikat do wykonywania takich badańFajnie, że ty masz takiego to nie musisz szukać gdzieś ;D
to już niedługoWitam
Ja nie nadążam za wami tyle piszecie ja niestety nie mam tyle czasu żeby siedzieć z wami więc odzywam się rzadko
Pisalyscie o tatuazach też mam rękawek miałam po nowym roku dorabiać coś ale teraz muszę poczekać [emoji39]
Szalejecie już z rzeczami dla bobo ja czekam do momentu żebym wiedziała że na pewno będzie dobrze
Wizytę mam 2.01 i zaczyna się chyba denerwować bo tak bardzo chce zobaczyć fasolka z serduszkiem [emoji847]
No prenatalne i PAPP-A czy jakoś tak. Jaka jest cena, czy są darmowe?Ja jestem. Mówisz o prenatalnych? Generalnie to największa różnica jest cena. Ale jak podliczysz koszta wyjazdu to wychodzi praktycznie to samo [emoji14]
To Cię wzięło porządnie;DWitajcie Kochane. Wczoraj dalyscie czadu,siedziałam do północy i nadrabiałam wpisy prawie z całego dnia. Dzis się chce trochę pozalic,a co wolno mi !
Wczorajszy dzień to był kosmos . Najpierw przez 2 godziny miałam takie zdenerwowanie że chciało mi się rzygać,nogi z 2 tony ważyły,słabo,gorąco,a ciśnienie takie że myślałam że serducho mi wyskoczy z klatki. Później wybraliśmy się do znajomych i najadłam się tyle winogron i popilam sokiem że wieczorem czułam się jak na dobrej grypie jelitowej. No i bonusik taki że z 3 godziny wyłam jak bóbr , nos mam dziś jak klamka od drzwi,oczy przekrwione jak u byka i ból głowy. Na własne życzeniea dziś wizyta , jeszcze jakieś 8 godzin i będę przebierać nogami w poczekalni
![]()
Ja łkam to... Niby jest też na mdłości ale chyba nie mojeHej ja dzisiaj też mam gorszy dzień w ogóle brak sił A tu niestety na drugą zmianę. Polecacie jakieś witaminy? Może jakieś odrazu łagodzące mdłości? Mi właśnie się kończą pregna plus i muszę coś zakupić.
Miałam już pierwszą wizytę w 5t3d ale jeszcze za bardzo nic nie było widać. Teraz mam wizytę o 9Ja tez 3.01. O której godzinie?
Miałaś już czy to pierwsza?