reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mam :) Ale taka gapa ze mnie, że poprosiłam o 1 opakowanie.bo przecież mi wystarczy :baffled: 07.01 jednak muszę moją Ginkę złapać ;)
Ja chyba jeszcze w to nie wierzę ... :)
Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!

@Dwa+Trzy - gratuluję i trzymam kciuki ! piękny rok przed Tobą 😘
Czuję, że się spotkamy na Wrześniówkach :)

Gratuluje. ale Ty masz piękny progesteron przecież!! Ja w dniu terminu @ miałam tylko 16. A betę 69.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
Tak, piękny po Duphastonie ;) Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .

Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo :baffled:

Czuję, że się spotkamy na Wrześniówkach :)

Tak, piękny po Duphastonie ;) Bez miałam aż 1,25 .. Dlatego tak wazny jest brak przerwy bo on działa tu i teraz .

Ale mnie podbrzusze beznadziejnie boli. Zaczyna się wariactwo :baffled:
Wszystko będzie dobrze teraz. Ale targają Tobą emocje na pewno ;)

ja wyjątkowo spokojna.
w ogóle mam rwę kulszową :( boli strasznie.

@Dwa+Trzy - nieee :) myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach 😂 ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.

@Dwa+Trzy - nieee :) myślę, że wrzesień jednak nie będzie należał do mnie, czuje to w kościach 😂 ogólnie u mnie znowu coś nie tak z tym cyklem, mam wrażliwe i powiększone piersi, a śluzu mam więcej niż przed owulacją i momentami jestem rozpalona. Także podejrzewam, że znowu czekają mnie badania.
Tak to ja teraz od owulacji miałam ;) + plamienia do czasu zagnieżdżenia ;)

@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło? :)

Ostatnia edycja:
Tak to ja teraz od owulacji miałam ;) + plamienia do czasu zagnieżdżenia ;)

@Onaa.86 okropnie fiksuję.. Wzięłam nospę i poszłam spać bo przecież myśli coraz czarniejsze.
A u Ciebie już się wszystko wyciszyło? :)
Tak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.

Kochana same dobre znaki,a Ty się tak źle nastawiasz.
A ja już prawie,prawie...A tu ma z mówi,że chce dopiero za pół roku jednak. Czeka aż się upewni co do naszych planów zawodowych. Najważniejsze,że jest na tak. Rozumiem Go i szanuję Jego zdanie. Poprosił mnie o te pół roku,to wytrzymam :)
Chociaż i tak były już ♡ 2lub 3 dni przed owu. Co prawda na mnie to nie działało w poprzednich cyklach,ale życie lubi być przewrotne.

Tak wyciszyło, ja to żadnych objawów nie mam ale w ciążach które donosiłam tez żadnych objawów nie miałam oprócz braku @. Zobaczymy w piątek. Jestem spokojna - będzie ok to super, będzie nie tak nic nie poradzę na to.
To ja jednak na etapie wariacji jestem hahaha
Od rana sprawdzam na testach przyrost Bety a tak naprawdę to nie wiem czego oczekuję bo i tak szybko ją wyłapały ;) Jeśli wczoraj 21.6 to dzisiaj pewnie ok.30 a ja już mam problem, że nie ma tłuściocha ;)

reklama
Ja dziś z niepokojem..mieliście kiedyś podobną sytuację??? Śluz szyjka wskazują na owu..plamienia nigdy nie miałam A tutaj malutkie wczoraj i przedwczoraj co też by wskazywało owu...tylko temp tego nie pokrywa bynajmniej nigdy nie miałam takiego wykresu

Załączniki

• 20191231_084716.jpg
    20191231_084716.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry