Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@RoseGold dzięki aczkolwiek byłby to cud bo nawet przytulanki były w teoretycznym czasie plidnym skąpe te krwawienia mnie zniechecily, nie umiem wtedy się przytulać.
Wiesz co niewiem szczerze, mam nadzieję. Lametta ma 30 tabletek w opakowaniu więc na 3 cykle, ale dupka muszę co miesiąc chodzić na wizytę po nowa receptę i on mi na bieżąco będzie mówił. Aczkolwiek przypuszczam że będzie chciał monitoring w 3cim cyklu z lametta albo po tych trzech.
Wizyte mam 8 w srode.
Wkirza mnie bardzo to wszystko. Sprawdzilam w ksiazeczce z Olosoem bylam w 40+6tc jak mi wody odeszly.
Wiec czekaja mnie jutro rano badania krew i mocz i 150zl wizyta. A myslalam ze urodze dontego czasu.
Tak dostame skierowanie do szpitala na 15 chyba ze beda wywolywac. Najpoerw balon mi wsadza a potem oksy.@MartaSx ale co jak się nie rozkręcić to w środę dostaniesz na wywołanie tak?
@RoseGold też właśnie "bolą" mnie te uciekające cykle ale z kolei nie chce dr popedzac, a i sama przed sobą muszę przyznać że trochę się boję, ost mące mam lekki lek przed monitoringiem bo mam przeczucie że tam się coś nowego okaże, jakaś trudnisc itp. Dlatego narazie nie chce sobie dokładać i "czekam na rozwój wypadków".
Współczuję czasami są takie dni że wszystko idzie na opak.Tak dostame skierowanie do szpitala na 15 chyba ze beda wywolywac. Najpoerw balon mi wsadza a potem oksy.
Dzisiaj jest jakis chu...jowy mega dzien. Najpierw Oliwier wylam caly kubek herbaty na siebie, tapczan, posciel i podloge. A teraz skakal na tapczanie i wymachiwal reka w ktprej trzymal pilot i walna o kant stolu. Pilot sie rozsypal a kupilismy nowy. M sie wkurzyl dal mu kare. Maly placze eh. I nie mamy pilota.