Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Serio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. HmmA ja myślę, że spokojnie możesz wziąć tabletkę antykoncepcyjną dopiero od 2 DC. Ja zaczynałam nawet od 3ego z zalecenia lekarza. Będziesz miała pewność, że w hormonach nic nie namieszałas![]()
Wiem wiem jutro jade zrobicNie ma na to wpływu ale zrob te badania jak najszybciej trzeba je zrobić do 5 dnia cyklu.
Oj kurcze nie pamiętam szczerze mówiąc. To już prawie rok temu było u mnie. Ale widzę dziewczyny piszą, że to nie ma wpływu? Kochana nie chce Ci namieszać w głowie. Najlepiej napisz do lekarza jak masz możliwośćSerio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. Hmm
A potem wizyte kiedy mialas taka co doklada te zastrzyki? Ja umowilam sie na 18 dc bo juz sama nie wiem czy dobrze ;( ehh
Milka może jednak nie bierz tej anty dzisiaj bo to pewniejsze. Jeden dzień na pewno nie wpłynie na antykoncepcję a będziesz miała 100 % pewności ze hormony są Ok. Pierwszy dzień cyklu to nic jeszcze jajniki nie ruszają. Idź raniutko na badania i po badaniach odrazu weź anty. Tak czy siak i tak będzie dobrze nie martw się. Czy weźmiesz czy nie to wyniki będą miarodajne.Wiem wiem jutro jade zrobiczas badan cala kartka.
Ja chyba robiłam o różnych porach. Ale miałam menopur. Teraz mam na razie sam gonapeptyl j jego mam robić rano. Bo podobno najlepiej się wtedy wchłania.
Ojej tak, 09.01Kochana jeszcze raz bo jesli czwartek to bedzie 09.01 a 07.01 jest dzisiaj to jak? na czwartek? Szczesliwi czasu nie mierzą![]()
Punkcję mam mieć jakoś na początku lutego. A Ty jak myślisz, kiedy?Kiedy masz wyniki AMH? Bedziesz miala wczesniej ode mnie punkcje![]()