• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam ale raczej nie korzystam , raz po nieudanym transferze poszłam się skonsultować i wiedziałam zaklopotanie lekarza. Jak teraz się nie uda to napewno pójdę. Bo kasa się skończyła a badania są bardzo drogie ;( . To mój drugi transfer więc jak nie pojdzie to napierw poszerze diagnostykę ,żeby nie marnować zarodków.

Co mu zależy ? Daje skierowanie to możesz wykonać je w punkcie w którym można zrobić z pakietu . Ja napewno będę korzystać z tego bo mąż powiedział ze nie po to płaci tyle by sie marnowało [emoji23]

reklama
Co mu zależy ? Daje skierowanie to możesz wykonać je w punkcie w którym można zrobić z pakietu . Ja napewno będę korzystać z tego bo mąż powiedział ze nie po to płaci tyle by sie marnowało [emoji23]
Trzeba zacząć od ginekologa na pakiet. Wtedy daje skierowanie na badania. Mój ginekolog nie robił problemu. Nawet wymazy na chlamydię miałam. Zawsze to kilka stówek oszczędności. W klinice robiłam tylko AMH.

Cześć dziewczyny. Szykuje się do 2 próby teraz do criotransferu. 1 transfer zarodka świeżego miałam 20.12 ale niestety po chwilowej wielkiej radości z powodu wzrostu hcg nastąpiła spadek i nic z tego nie wyszło. Chce podejść na cyklu naturalnym bo owulacji do tej pory miałam prawidłowe. Czy przy cyklach naturalnych czeka się na owulacji i transfer wykonuje się kiedy? Tzn jest to np dzień 5 po owulacji bo tyle mają zarodki?
Czy któraś z Was na cyklu naturalnym odniosła sukces bo się denerwuje czy to ma sens.

A ja tak z innej beczki zadam pytanie . Któraś z was ma opiekę medyczna z pracy ? Korzysta z niej by robić badania ? Tak teraz myśle ze przecież mógłbym podciągnąć badania pod pakiet

Ja mam luxmed w pakiecie z pracy, tam mam swojego ginekologa, do którego chodziłam zanim poszłam do kliniki. I z nim uzgodnilam, że idę do kliniki. Jak dostałam listę badań z kliniki to przyszłam do niego z tą listą, żeby mi dał skierowanie na badania, więc on mi na to wszystko co było w pakiecie dał skierowanie.
Potem jak byłam w ciąży to ten lekarz mi ją prowadził, wiedział co przeszłam i jak panikowalam i biegalam co 2 tyg na usg to mnie po prostu przyjmował. I on mi dawał recepty na heparyne i luteine z refundacja. Naprawdę super lekarz.

Duża oszczędność $
Badania, które nie były na pakiet robiłam w alabie bo wychodziło mi taniej niż w klinice (pakiety kupowane przez internet często są w promocji).
Niestety wydajemy tyle $ na procedurę, że trzeba szukać oszczędności tam gdzie się da...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry