Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z checia serio bierzcie go. Czuje ze mala jest tak nisko ze czuje ja na odbycie [emoji23]Walić wizytę, oddawaj już brzuszek którejś z nas[emoji85][emoji23]
O jeziuuuuu! Ale słodki brzusio! Aż się wierzyć nie chce [emoji7]
Jak sobie pomyśle, że jeszcze miałabym czekać na ten poród tak jak Marta to już w ogole.. chyba wolałabym żeby wzięło mnie w najmniej oczekiwanym momencie z zaskoczenia [emoji23] chociaż już nie wiem co lepsze, ciagle mysle, że może jednak cesarka byłaby lepsza, później jednak mówię sobie kurde przecież dam radę naturalnie haha i co chwila zmieniam zdanie [emoji23]
A to my [emoji5]
Zobacz załącznik 1065551
[emoji7]O jeziuuuuu! Ale słodki brzusio! Aż się wierzyć nie chce [emoji7]
Jak sobie pomyśle, że jeszcze miałabym czekać na ten poród tak jak Marta to już w ogole.. chyba wolałabym żeby wzięło mnie w najmniej oczekiwanym momencie z zaskoczenia [emoji23] chociaż już nie wiem co lepsze, ciagle mysle, że może jednak cesarka byłaby lepsza, później jednak mówię sobie kurde przecież dam radę naturalnie haha i co chwila zmieniam zdanie [emoji23]
A to my [emoji5]
Zobacz załącznik 1065551
Jej, no to dobrze, że to wyszło, teraz możesz coś z tym zrobić. A co z resztą wyników? [emoji6]A więc tak, mąż na badaniu nasienia, mi właśnie pobrali krew. Mam guzka na lewym płacie tarczycy, muszę zapisać się do endokrynologa, ale ogólnie tarczyca wygląda ładnie. I będziemy czekać półtorej godziny na wyniki, później omówienie. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że doktor że 150 razy powtórzył, że mam nadwagę i to jest 50% winy. No.. to wiedziałam już wcześniej, i cały czas nad tym pracuje. :/
No to czekanie na ostatniej prostej na pewno wykańcza [emoji849] z tą cesarką też się kiedyś zastanawiałam, ale to jednak operacja [emoji53] moja znajoma ma straszne problemy z raną nadal, a jest już prawie rok po porodzie... Poza tym dla dziecka takie wyciąganie na żądanie nie jest dobre, lepiej jak wszystko się zacznie naturalnie [emoji6]O jeziuuuuu! Ale słodki brzusio! Aż się wierzyć nie chce [emoji7]
A to my [emoji5]
Zobacz załącznik 1065551
Wow! Ale ślicznie [emoji3059] nieprzerwanie jestem oczarowana zachwytem Twojego synka, widać, że się siostry nie może doczekać [emoji3590]A to my [emoji23]Zobacz załącznik 1065575
Ja właśnie ostatnio słabiej sypiam... Myślałam, że to dlatego, że pies nie może spać i mnie wybudza na siku, ale dziś całą nockę ładnie przespała, a ja o 5 pobudka znowu [emoji53]Laski wszystkie wygladacie przecudownie [emoji3590]
Ja myślałam że śpię do takich godzin bo zasypiam bardzo późno.
Wczoraj zasnęłam o 23 a i tak wstałam o 14..
Sama nie wiem co się ze mną dzieje, strasznie mnie to doluje że jestem taka bez siły, nie mam nawet ochoty jeść.
Nigdy nie miałam.problemow z tarczyca, dlatego muszę to sprawdzić, dla pewności robi mi dzisiaj tsh. Hahah no zdjęcia zdjęciami Ale jak to mój mąż mówi mi to pasuje po prostu i mimo wszystko bardzo dobrze się ze sobą czuje. Ale Jak mus to mus..
Kurde mi jakoś się wierzyć nie chce że zbyt duża waga może być przyczyna problemów z zajściem w ciąże.. ciagle mi się wydaje, że Ci lekarze to chyba na odczepnego tak mówią.
Ta waga, za chuda źle, za gruba jeszcze gorzej dla lekarzy, znam naprawdę dużo przypadków gdzie otyłość i to chorobliwa nie przeszkodziła w zajściu w ciąże bez żadnych wspomagaczy. Wydaj mi się że jeżeli tej otyłości towarzyszą inne równolegle choroby, albo wywołane przez otyłość to to powoduje problem a nie sama otyłość. A wątpię dziewczyny, żebyście były chorobliwie otyłe i mogły się tym przejmować...