reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję kochana.❤Byliśmy na wizycie u lekarza,dał zielone światło i i z końcem stycznia podchodzę do stymulacji,badania już zrobione na wizycie.lekarz powiedział ,że jesteśmy dzielni ❤
Całkowicie sie z nim zgadzam :) Teraz prosze mi napisac kiedy masz urodzinki? Na to wychodzi ze bedziemy sie razem stymulowac :) Idziesz krotkim protokołem ?

Sorki, że tak z grubej rury, ale co da zmiana kliniki jak zarodki miałaś dobre a się nie zaimplantowaly? Może czegoś nie doczytałam ale czy badalas immunologię? Bo ja teraz zgłębiam ten temat bo jestem na takim samym etapie co Ty - 3 nieudane transfery z pięknych zarodków [emoji3525]. Właśnie w poniedziałek po histeroskopi ze stratchingiem podchodzę do 4-tego i mam już umówioną wizytę u immunologia.
Super dzięki śliczne za odp [emoji4] nam został jeszcze jeden mrozak z Artemida Białystok po którego pewnie jedziemy w lutym. Jestem już pewna że 4 transfer się nie uda...bo 3 również się nie udały i nawet beta nie drgnęła [emoji26] i dlatego myślimy o zmianie Kliniki na Bocian Białystok lub Novum w Warszawie

reklama
Dziewczyny, offtop😊
W ten weekend jest WOŚP, może nie jestem fanką mamaginekolog, ale popieram jej akcje, może któraś będzie zainteresowana😊
mamaginekolog.pl/sklep
Może kupić ebooki i gotowaniu za 21zl
20zl idzie na WOŚP, 1zl idzie na podatek.
Trzymajcie sie😘

Kupiłam obydwa ebooki o gotowaniu, fajna akcja, a przy okazji może ugotuję coś nowego :)

Do góry