Aneczka85_01
Fanka BB :)
Kochana w takim razie spóźnione wszystkiego naj !!!!
Dziękuje [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana w takim razie spóźnione wszystkiego naj !!!!
Całkowicie sie z nim zgadzamDziękuję kochana.❤Byliśmy na wizycie u lekarza,dał zielone światło i i z końcem stycznia podchodzę do stymulacji,badania już zrobione na wizycie.lekarz powiedział ,że jesteśmy dzielni ❤
Koziorożce są cool [emoji4]
To co sie nie chwalilas ? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE [emoji173] [emoji173] [emoji173]
27.10-38 lat skończęCałkowicie sie z nim zgadzamTeraz prosze mi napisac kiedy masz urodzinki? Na to wychodzi ze bedziemy sie razem stymulowac
Idziesz krotkim protokołem ?
Super dzięki śliczne za odp [emoji4] nam został jeszcze jeden mrozak z Artemida Białystok po którego pewnie jedziemy w lutym. Jestem już pewna że 4 transfer się nie uda...bo 3 również się nie udały i nawet beta nie drgnęła [emoji26] i dlatego myślimy o zmianie Kliniki na Bocian Białystok lub Novum w Warszawie
Dziewczyny, offtop
W ten weekend jest WOŚP, może nie jestem fanką mamaginekolog, ale popieram jej akcje, może któraś będzie zainteresowana
mamaginekolog.pl/sklep
Może kupić ebooki i gotowaniu za 21zl
20zl idzie na WOŚP, 1zl idzie na podatek.
Trzymajcie sie![]()