Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dziewczyna miała po mnie punkcję 10 pęcherzyków i tez 1 komórka [emoji17] dlaczego tak jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tylko przeraża , ze nie ma żadnych danych odnośnie testowania na zwierzętach ..Ja użyłam praktycznie wszystko od nich - od szamponów po pasty do zębów![]()
(Tylko trzeba uważać na podróbki z Estonii)
Pamietaj - nie ilość a jakość !!!!Dziewczyna miała po mnie punkcję 10 pęcherzyków i tez 1 komórka [emoji17] dlaczego tak jest ?
Może to akurat ta najlepsza! Napisz jak będziesz już wiedziala1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Trzymam kciuki ! Jedna ale najważniejsza !Będzie dobrze !!!!!! Trzymam kciuki ❤
1 komórka [emoji24][emoji24][emoji24] ok 13 będzie wiadomo czy się nada ;(
Wg mnie punkcja zrobiona za wczesnie, pecherzyki nie dojrzale.Dziewczyna miała po mnie punkcję 10 pęcherzyków i tez 1 komórka [emoji17] dlaczego tak jest ?
EEEE tamWnosisz tyle pozytywnej energi. Dziękuje
![]()