reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Współczuję, najmniej tacy toksyczni ludzie są Ci najmniej potrzebni wokół. Domniemam że angielka nie jest?
Niestety polka. Chyba ja boli że dostałam awans i niestety musi sluchac moich poleceń. Mialam z nia wcześniej problemy ale zawsze przepraszala a ja glupia jej wybaczalam ale tym razem przeszla sama siebie. Ach szkoda słów na takich ludzi ....

Ja sama nie wiem co o tym myśleć, wierzysz chyba bardziej niż ja i ogromnie Ci za to dziękuję [emoji8]. Coś tam się jeszcze we mnie tli ale tym razem jestem bardziej przygotowana na porażkę niż ostatnio, może to i lepiej, nie będę tak bardzo przeżywała, chociaż i tak pewnie ironię kilka łez. Tak czy siak jesteś dla mnie dużym wsparciem tylko ze mnie taka pesymistka niedobra[emoji8]
Ty nie musisz wierzyć. Zobacz na @Aduś16 😊Nie wierzyła, zupełnie nie wierzyła, że się uda a jednak się udało!!!Zrobiłaś co mogłaś. Teraz tylko musisz wytrzymać to czekanie.

Dokładnie. Oj mam taka ochote ja wytargac za te kudly [emoji849]
Miesiac jej nie bylo i bylo super w pracy a jutro jej powrót [emoji2955]
Kochana to o ten miesiąc jestes silniejsza! Wszedzie sie znajdą takie żmije i padalce, serio... masz tutaj moje ulubione motto ostatnio ;* pokaż jej jak Cię wku***rwi.
Screenshot_20200113-203935_Chrome.jpeg

Niestety polka. Chyba ja boli że dostałam awans i niestety musi sluchac moich poleceń. Mialam z nia wcześniej problemy ale zawsze przepraszala a ja glupia jej wybaczalam ale tym razem przeszla sama siebie. Ach szkoda słów na takich ludzi ....
Racja. Ja to się czasami zastanawiam skąd w tych Polakach tyle zawiści jakiejś, takiego jadu, zazdrości i uprzykrzania życia innym. Bo jak sami chcą sobie życie uprzykrzać, no to luz. Ale po co innym?

reklama
Kochana to o ten miesiąc jestes silniejsza! Wszedzie sie znajdą takie żmije i padalce, serio... masz tutaj moje ulubione motto ostatnio ;* pokaż jej jak Cię wku***rwi. Zobacz załącznik 1067942
Dzieki kochana juz mi lepiej. Jutro do pracy pojde z dużym usmiechem na buzi 😁😁😁😁i bede z tym usmiechem caly dzien😁😁😁

Do góry