reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem ze swoim tak umowiona ze jade na transfer z tabletkami i po transferze on mi je aplikuje :D

No no jestem ciekawa jak to wyglada 🤣

Ja to dziś taka mokra jestem w środku ze nie chcą mi te globulki siedzieć na miejscu bo się ślizgają eh te dylematy kobiety przed transferem 🤣

reklama
Ty nie musisz wierzyć. Zobacz na @Aduś16 😊N
Ja będę miała dwa, jeden z 5tej i 1 z 6doby:) moj lekarz twierdzi ze jeden drugiemu moze pomóc i nie rozdzielamy ich. Klasa 4.2.3... Czyli ta trojeczka na koncu jest niepokojąca ale jestem dobrej myśli. Dziewczyny pisały ze nie ma co patrzec na te klasyfikacje:):)
U mnie taki z 3 na końcu się zaimplantowal tym razem a te z 1 na końcu tylko biochemiczna poprzednio więc to wcale nie przesądza a inne czynniki wpływają na pomyślną implantacje także na pewno mają te Twoje szanse :)

Dziewczyny jak to jest z tym ananasem? Przed czy po transferze i ile dni?
To samo z przyjmowaniem progesteronu dowcipnego w dniu transferu? Normalnie czy dopiero po transferze? Nie zapytałam a to ważne bo będzie pełno mazi białej w środku - biorę 3 razy dziennie 200mg utrogestanu
Progesteronu przed transferem nie. Trzeba opuścić dawkę. Ja tez mialam 3 razy dziennie i mimo, ze rannej dawki nie bralam to i tak maź byla. Ale oni jakby najpierw "czyszcza".

Normalnie zaaplikuj progesteron:) ja zawsze o to pytam i zawsze słyszę ze sobie wyczyszcza;);) to chyba my tylko czujemy dyskomfort ze tam nie będzie tak czysciutko jakbysmy chcialy:p
Ja normalnie mam na kartce do transferu napisane,ze bez rannej dawki i lekarz mi o tym tez przypomina. Chyba każdy ma jakieś swoje sposoby.

reklama
Ja przed transferem poszłam do toalety i wytarlam się dokładnie chusteczkami nawilżany mi do higieny intymnej i było czysciutko. Bo ja normalnie biorę dawkę przed transferem
No no jestem ciekawa jak to wyglada [emoji1787]

Ja to dziś taka mokra jestem w środku ze nie chcą mi te globulki siedzieć na miejscu bo się ślizgają eh te dylematy kobiety przed transferem [emoji1787]

Do góry