Miałam teraz świeży po punkcji. Wcześniej miałam crio i brałam po transferze prolutexW 2dpt ?? To beta napewno z zastrzyku wyjdzie.. Mój lekarz w Invicta do crio nigdy mi pregnylu nie dawał...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam teraz świeży po punkcji. Wcześniej miałam crio i brałam po transferze prolutexW 2dpt ?? To beta napewno z zastrzyku wyjdzie.. Mój lekarz w Invicta do crio nigdy mi pregnylu nie dawał...
W szpitalu liczą tylko skończone tygodnie. Urodziłam 37+1 tc i zaliczono 37 tygodni, tak też wpisano w kartę urodzin.Dziewczyny czy Wasi lekarze jak liczą ciąże to jak np jesteście w 8mym tygodniu to dla nich 7tydzien i kilka dni czy 8 tydzień i kilka dni. Mój lekarz zawsze liczy wg pierwszego czyli jak mam 6t i 1d to jestem w 7mym tygodniu... Pasnik chyba liczy wg tego drugiego.. Zastanawiam się bo to ważne np.przy odstawieniu leków...
Zależy od lakarza. Chyba nie mają odgórnych wytycznych. Na pewno testowanie jest trudniejsze, bo nie wiadomo ile bety w wyniku jest z zastrzyku.W 2dpt ?? To beta napewno z zastrzyku wyjdzie.. Mój lekarz w Invicta do crio nigdy mi pregnylu nie dawał...
No widzisz, ale 37 +1 to skończony 37my i zaczety 38. Tak ja bym to liczyła też. Mój gin z Invicta tak właśnie liczy, w szpitalu na wypisie mam że urodziłam w 39tyg a to było 38 i kilka dni.. Pasnik za to liczy tak jak Ty piszesz..W szpitalu liczą tylko skończone tygodnie. Urodziłam 37+1 tc i zaliczono 37 tygodni, tak też wpisano w kartę urodzin.
@Caro♤♤♤♤ pregnyl miał być - ah ten słownikCieszę się ze już po trzymam kciuki!!!
A po ci dają przegnał???
A myślałam, że tylko ja się w tym gubię ...No widzisz, ale 37 +1 to skończony 37my i zaczety 38. Tak ja bym to liczyła też. Mój gin z Invicta tak właśnie liczy, w szpitalu na wypisie mam że urodziłam w 39tyg a to było 38 i kilka dni.. Pasnik za to liczy tak jak Ty piszesz..
Dziewczyny czy Wasi lekarze jak liczą ciąże to jak np jesteście w 8mym tygodniu to dla nich 7tydzien i kilka dni czy 8 tydzień i kilka dni. Mój lekarz zawsze liczy wg pierwszego czyli jak mam 6t i 1d to jestem w 7mym tygodniu... Pasnik chyba liczy wg tego drugiego.. Zastanawiam się bo to ważne np.przy odstawieniu leków...