Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja tam cały czas wierzę że wizytę mi odstąpisz, bo Tobie nie będzie już potrzebnaW poniedziałek, 7dpt...
Już pisałam, że wizyta u Paśnika zaklepana pod koniec stycznia w razie czego, więc od razu będę działać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam cały czas wierzę że wizytę mi odstąpisz, bo Tobie nie będzie już potrzebnaW poniedziałek, 7dpt...
Już pisałam, że wizyta u Paśnika zaklepana pod koniec stycznia w razie czego, więc od razu będę działać
Narazie tak, Niemam wyjścia ze względu na prace męża .
Uzgodniliśmy z lekarzem i moja gin ze robimy tak, 3 cykle na antykach i stymulacja z większa dawka od 1 dc. W 5-7 dc sprawdzimy postępy . Jeśli będą takie same to przerywamy stymulację .
Obejrzałam wszystkie ale mnie wciagnęła nie zasnełamWłaśnie w kuchni podziałałam i ciacho już w lodówce się chłodzi [emoji846]. Wczoraj zaczęłam Chyłkę Kasację oglądać ale po 20min na fotelu usnęłam [emoji1]. Dziś drugie podejście [emoji1]
Jesteś mega dzielna!!!Będę trzymać kciuki za tę symulację jeszcze mocniej!!!Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Ja mam podpiętego maila, więc na maila powiadomienia przychodzą. Ale i tak je olewam, bo wchodzę to jak mam chwilę, żeby zobaczyć co u Was słychaćWogole nie dostaje powiadomień na tel ze ktoś napisał czy polubił post . Jak nie sprawdzę to nawet nie wiem ze jest odpisane
Ja tam cały czas wierzę że wizytę mi odstąpisz, bo Tobie nie będzie już potrzebna[emoji8][emoji8][emoji8]I nawet niech Twój mąż potem mówi "a nie mówiłem". Grunt, żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]
Jesteś mega dzielna!!!Będę trzymać kciuki za tę symulację jeszcze mocniej!!! [emoji8]
Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z
Dziękuję Ci bardzo !!! Bardzo dużo mi dał Twój dzisiejszy wpis !!! szczerze myślałam, że jestem sama - choć nie życzę nikomu takiego bólu. "w kupie raźniej ". ja tylko zastanawiam się co mam robić. Taką procedurę doradził Ci lekarz? mój Twierdzi, że od razu mam mieć stymulację w następnym cyklu.Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Dziękuję Ci bardzo !!! Bardzo dużo mi dał Twój dzisiejszy wpis !!! szczerze myślałam, że jestem sama - choć nie życzę nikomu takiego bólu. "w kupie raźniej ". ja tylko zastanawiam się co mam robić. Taką procedurę doradził Ci lekarz? mój Twierdzi, że od razu mam mieć stymulację w następnym cyklu.
Ja dzwoniłam do rodzinnego i mi odmówił ,jak chcialam.Powiedzial ,że teraz jestem pacjentka szpitala i on nie może mi dać skierowania na hormonyNo niestety nie pójdę sobie na betę z ulicy, a isc do rodzinnego po skierowanie i tłumaczyć się z tego po co mi to badanie jakoś nie napawa mnie optymizmem. No i czekanie kilka dni na wynik.... to i tak wole robić test kilka dni pod rząd