• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Kochane mam pytanie, jestem 1.5 miesiaca po porodzie, wczoraj byłam u lekarza na kontroli i zapytalam o kwestie wspolzycia, zaproponowal mi tabletki cerazette.Ale mam pytanie ja mam endometrioze, czy jest mozliwe zajscie w ciaze po in vitri naturalnie przy endometriozie i 7 latach nieczajscia naturalnie?

reklama
Ja leków do stymulacji nigdy w podręcznym nie przewoziłam jedynie, clexane ale to jak do Norwegii leciałam.. Mama do mnie za 4 tygodnie i będzie mi wiozla clexane ale wykupie jej rejestrowany bagaż. W podręcznym raczej nie powinno problemu jeśli będziesz mieć jakiś dokument od lekarza. Pamiętam że inna dziewczyna pisała na forum że latała do Polski po leki do stymulacji i zabierala je do UK, ale nie pisała czy w podręcznym. Nie możesz go zdać jako bagaż rejestrowany wtedy na pewno nie powinno byc problemu.
No właśnie chyba tak zrobię, nie będę ryzykować... Dzięki 😘

reklama
Hej dziewczyny razem z mężem przygotowywujeny się do zabiegu invitro. Mąż ma słabe wyniki nasienia u mnie jest okej. Jestem podczas stymulacji. Lekarz dziś na wizycie powiedział mi że powinnam pomyśleć z mężem na badaniem zarodków PGTA myślicie że powinnam to robić czy lepiej odpuścić i jak się nie uda pierwsze podejście to dopiero wtedy ?? Doradzcie mi coś proszę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry