Niewiem pewnie od lekarza zależy. Mi ta dawka wystarczyła udało mi się 9 pełnych dojrzałych jajekJa brałam gonapeptyl codziennie. Ciekawe dlaczego ta różnica ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niewiem pewnie od lekarza zależy. Mi ta dawka wystarczyła udało mi się 9 pełnych dojrzałych jajekJa brałam gonapeptyl codziennie. Ciekawe dlaczego ta różnica ?
Dopiero na 18 i jeszcze musimy jechać ponad 100 mil.. Stresuje mnie to już bardziej niż tydzień temu bo prze tydzień nic się nie działo i uwierzyłam nawet ze może być dobrze... Teraz już martwię się tym plamieniem....Aduś dasz radę do jutra już, niestresuj się siebie i bejbusia. Na którą jutro masz ??
A nie mogą na tym samym zrobić, przecież jest ważne, niech napiszą notatkę i pupy nie zwracająJa to mam takiego pecha ze szok . Rano robiłam grupę krwi zeby mieć kartę identyfikacyjna . I teraz babka z labo dzwoni ze nie wykonają badania bo ta która pobierała mi krew zrobiła pomyłkę na probówce . No ja pier.. mowie do niej i co teraz ? Przecież miałam skierowanie od lekarza i to nie moja wina ze ktoś się pomylił. Kazała wyjaśnić w punkcie ale mówiła ze będzie potrzebne nowe skierowanie.. super poprostu przecież zeby dostać nowe to muszę umówić się na wizytę specjalnie , jechać 30 km a potem znów godzinę z pracy brać zeby zrobić ta krew. Szlak by trafił
Ogólnie może być, ale może 1 tab . Dołóż nie zaszkodziRano beta 77, teraz przyszedł wynik progesteronu 20,8, czy nie jest za niski (8dpt)?. Biorę Luteinę 3 x200 mg dopochowowo.
Wiem co czujesz ... ja dzisiaj miałam delikatnie różowy kawałek luteiny a cały czas zaglądam ;(Ja dzis znow spanikowalam a to przeciez rowno tydzien od krwotoku.. Na wkladce zobaczylam 2 male plamki zabarwione na beż albo taki bardzo blady róż i zaczęłam się trzasc tak jak tydzień temu... To było kilka godzin temu i teraz spanikowana ciągle sprawdzam... Nie wiem czy to znów jakieś krwawienie się zbliża czy tym razem od tabletek z szyjki... Ze stresu już nie jestem w stanie odróżnić objawów, ach co ma być to i tak będzie. Już na nic nie mam wpływu... Od tygodnia praktycznie głównie leżę więc to już nie zależne ode mnie niestety. Oby do jutra!
A ty ile jej dosypujesz i jak długo moczysz stopki ?Jak brązowe to mogą być pozostałości. Wiesz ze.dlugo schodzi.i zawsze się gdzieś coś odłozy, a organizm się oczyszcza. Beta rośnie, będzie dobrze już powinno jutro być serducho . Czekam na wieści odrazu pisz co i jak. Myślę że jakby bylo po wszystkim to byś czuła mocne bóleDopiero na 18 i jeszcze musimy jechać ponad 100 mil.. Stresuje mnie to już bardziej niż tydzień temu bo prze tydzień nic się nie działo i uwierzyłam nawet ze może być dobrze... Teraz już martwię się tym plamieniem....
Kuuuuurcze@sandra777.12 zobacz jaki ja mam patent no moczenie sie w magnezieA ty ile jej dosypujesz i jak długo moczysz stopki ?
A nie mogą na tym samym zrobić, przecież jest ważne, niech napiszą notatkę i pupy nie zwracają
Dokładnie, to niech dzwonią do laboratorium i powiedzą, żeby pod tamte położyć próbkę , napewno nie zdążyli nigdzie tego wysłaćPowiedziała ze nie mogą bo to poszło do labo a ja w punkcie robiłam. Zajadę w poniedziałek do nich niech wyjaśniają i niech załatwiają albo zapłacą mi 200 zł za godzinę pracy i wizytę prywatna po skierowaniu