reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam leniwa niedziele to szukam fajnych filmów [emoji8]
Leniwe niedzidele sa najlepsze. JA o 12 mam rodzinny obiad i zmykamy z Lukaszem do domu. Wiesz te moje skarpety,pidzama u mnie koszula nocna, kąpiolka w magnezie, koczek na glowie, co 15 min buziaczek dla meza, ja zwykle robie porzadek w szafkach i nagle se okazuje OOOO JAKIE FAJNE :) stare filmy, duzo rosolku :) IIII MIŁOŚCI.

Dobrze ze masz plan co dalej...ja juz nie mam mrozakow i pieniedzy na dalsza stymulacje:(:( wczoraj jeszcze chociaz jajniki czulam a dzis juz nic:( ani piersi nic a nic. Jestem zalamana:(:( mozna nie czuc a mimo to bylo dobrze?
Tak, może nie być objawów i może być dobrze. Nie ma reguły naprawdę ✊✊✊

Leniwe niedzidele sa najlepsze. JA o 12 mam rodzinny obiad i zmykamy z Lukaszem do domu. Wiesz te moje skarpety,pidzama u mnie koszula nocna, kąpiolka w magnezie, koczek na glowie, co 15 min buziaczek dla meza, ja zwykle robie porzadek w szafkach i nagle se okazuje OOOO JAKIE FAJNE :) stare filmy, duzo rosolku :) IIII MIŁOŚCI.

Ja Niemam męża [emoji24] może za tydzień przyjedzie jak nie za dwa. Umówiłam się ze szwagierka ze pójdziemy na obiad do restauracji a co [emoji23] także już nic nie pooglądam bo muszę się zbierać a potem będę ją farbować

Ty masz sie nie bac [emoji7] Ty masz to potraktowac jako szaanse ;)
Straszny dół mnie złapał... podjedziemy we wtorek.. zostanie nam jeden kropek. Jak sie nie uda to od razu nie podjedziemy do 4 transferu, bo na niego nie mamy pieniędzy. Będzie trzeba znowu zbierać, a przy zmianie pracy meza, gdzie na start musi miec swoja kasę to widzę to czarno...
Dlaczego to wszystko jest takie trudne??? ;( [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

@Aduś16 nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro:( na wszystko potrzeba czasu także trzymam kciuki aby siły wróciły do dalszej walki.
Zawsze jestem pełna radości i szczęścia gdy tutaj na forum okazuje się, że której się udało. Jest to znak, że warto to wszystko przechodzić ale takie wiadomości i mnie bardzo podcinają skrzydła. Wtedy przychodzą myśli, czy warto teraz tak się poświęcać, tracić najlepsze lata małżeństwa i życia aby później i tak wszystko szlag trafił :/ ale później, znów przychodzą myśli, ze my dopiero jesteśmy na początku drogi i poddawać się już na tym etapie było by bezmyślne. Kiepsko się ta niedziela zaczęła ale mimo to życzę wszystkim dużo słoneczka i odpoczynku :)
P.s jadę na obiad do tesciowej( ta, która życzyła mi dziecka i zawsze pokazuje zdjęcia swojego „nowego” wnuka. Trzymajcie kciuki abym jej nie przywaliła :p )

Ja Niemam męża [emoji24] może za tydzień przyjedzie jak nie za dwa. Umówiłam się ze szwagierka ze pójdziemy na obiad do restauracji a co [emoji23] także już nic nie pooglądam bo muszę się zbierać a potem będę ją farbować
Meza masz zawszze ❤Od kad wyszlas za mąż:-) :) wystarczy ze mu poprzesylasz buziaczki na na skype:)
Swoja droga jak wy tacy stesknieni to jak wraca to sie chyba dzieje cio?:-) :)

reklama
Myślałam ,a jakże [emoji12]. Tylko muszę czekać aż mi się umowa z Polsatem skończy bo im płacimy 85zl za sam szajs.
A weź mnie jeszcze uświadom - Netflix odbiera przez Internet czy jak? Bo ja mam neta słabego [emoji853]
Fredka a nie myślałaś zeby mieć swojego netflixa ? Może byśmy kogoś dobrały i razem miały ?

Do góry