Taaaaa będzie szpanował przed kolegami ze to jego ciociuniaCiocia już taka staraaa... pewnie się będzie wstydził ciotki na mieście jak podrośnie hahah[emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaa będzie szpanował przed kolegami ze to jego ciociuniaCiocia już taka staraaa... pewnie się będzie wstydził ciotki na mieście jak podrośnie hahah[emoji23]
No naprawdę chciałabym się mylić i zobaczy bete taka jak powinnam. .... ale nie czuje się tak jak po ostatnim transferze. ...inaczej boli i w innych miejscach. ... pozatym miałam te straszne bóle chyba w 4 dpt no ale jakoś tak inaczej. ..wtedy to stluklam 3 szklanki i non stop coś rozlewalam a teraz mi się to nie zdarza. ..no cóż wiem ze teraz może być inaczej oby było dobrze przeciez wiem ze teraz nie mam juz wpływu na nic poprostu co ma być to będzie. ....... do środy juz tylko 3 noce wiec przeżyje chociaż słabo sypiamJak to nie idzie?!? To jest piękneJa tam w Ciebie wierzę i ty też masz wierzyć a nie się już załamywać![]()
![]()
To bardzo dziwne, że w ulotce nie mam informacji o odbezpieczaniu, zwykle są bardzo szczegółowe opisane kroki wykonania zastrzyku. Udało Ci się to jakoś ogarnąć?Dziewczyny pomocy! Wcześniej miałam Gonal w penie, ale teraz ze względu na pozostałą ilość dawki doktor przepisał taki pojedynczy i nie potrafię zdjąć tego zabezpieczenia [emoji24] Boję się, że strzykawka pęknie jak mocniej szarpnę albo docisnę. W ulotce brak info o odbezpieczaniu. Pomóżcie proszę [emoji120][emoji120][emoji120]Zobacz załącznik 1072964
To bardzo dziwne, że w ulotce nie mam informacji o odbezpieczaniu, zwykle są bardzo szczegółowe opisane kroki wykonania zastrzyku. Udało Ci się to jakoś ogarnąć?
A jaka była beta po ostatnim transferze? I gdzies ktos wrzucal rozpiske co się dzieje dzien po dniu.. może 4dpt to właśnie sie wgryza kropek i dlatego mocniej bolalo?No naprawdę chciałabym się mylić i zobaczy bete taka jak powinnam. .... ale nie czuje się tak jak po ostatnim transferze. ...inaczej boli i w innych miejscach. ... pozatym miałam te straszne bóle chyba w 4 dpt no ale jakoś tak inaczej. ..wtedy to stluklam 3 szklanki i non stop coś rozlewalam a teraz mi się to nie zdarza. ..no cóż wiem ze teraz może być inaczej oby było dobrze przeciez wiem ze teraz nie mam juz wpływu na nic poprostu co ma być to będzie. ....... do środy juz tylko 3 noce wiec przeżyje chociaż słabo sypiam
Super jestWłaśnie wchodzilam by napisaćto dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja![]()
A jaka była beta po ostatnim transferze? I gdzies ktos wrzucal rozpiske co się dzieje dzien po dniu.. może 4dpt to właśnie sie wgryza kropek i dlatego mocniej bolalo?
A powiedzcie jeszcze jedną rzecz. Na punkcji mam być z partnerem. Ale czy tylko po to żeby mnie później asekurował czy od razu będzie oddawał nasienie? Dr nie wspomniała mi o tym a nie bardzo będę miała z kim zostawić małą jeśli miało by się to rozgrywać jednocześnie.
Z tym drugim zarodkiem to tez moglo tak byc tylko ze beta mniejsza byla juz 10dpt a skurcze w 11dpt, bo myslisz ze te skurcze negatywnie wplynely na ten drugi zarodek dlatego zaniemogl?Mi się wydaje że chwilowo niższy przyrost to dlatego że drugi zarodek zaniemogl.. Tak też u mnie było.. Pozatym pisałaś że miałaś takie skurcze to może właśnie dlatego.. myślę że ten jeden jest tam w środku bezpieczny..
Moze wez sobie magnez rozkurczowo,moze pomoże rozluźnić to i owo. @tina35 ktorej synek ma juz 2 miesiące też miala okresowe boleści po tygodniu od transferu a wszystko zakonczylo sie szczęśliwie,takze do bety nie skreślamy żadnych objawówPiękne te kotelki i piesiunie macie. ... .. ja co raz bardziej trace wiarę w to że zatrybi tym razem. ... coraz częściej boli
. ...nawet haftowania mi nie idzie