reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa 😂 😂 😂
Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi 😂 No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? 😎 ... Szczotka 😂😂😂😂

Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa 😂 😂 😂
Ja tez znam kiełbasę 😂😂😂 to wyobraz sobie ze u nas w rodzinie jest jeszcze marchewka i piertruszka . Na weselach jest niezly ubaw 😂😂😂

A wogole to wam powiem zeciągle głodna jestem no rzrec mi się chce jak niewiem ... no a to u mnie zazwyczaj świadczy o @ ale dobra miałam nie uprawiać czarnowictwa. ..
Ale ja tez ciagle żre... I wszystko. Słodkie tez. Jeżeli chodzi o okres to ja mam zawsze dlugie cykle, więcej niż 30 dni, więc nawet jak się nie uda to dostanę dopiero kilka dni po odstawieniu.. nic mi się nie chce, w pracy siedzę jak półdebil i sie zmuszał do myślenia. Dziś się obudziłam o 4 i już spać nie mogłam.

Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi 😂 No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? 😎 ... Szczotka 😂😂😂😂
😂😂😂dobre
Ja poznalam kiedys chłopaka ktory mial na nazwisko Bigos😂😂😂odrazu wiedzialam ze nic z tego nie bedzie 😂😂😂

Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa [emoji23] [emoji23] [emoji23]
U nas w mieście pelno kiełbas ;)

Ale ja tez ciagle żre... I wszystko. Słodkie tez. Jeżeli chodzi o okres to ja mam zawsze dlugie cykle, więcej niż 30 dni, więc nawet jak się nie uda to dostanę dopiero kilka dni po odstawieniu.. nic mi się nie chce, w pracy siedzę jak półdebil i sie zmuszał do myślenia. Dziś się obudziłam o 4 i już spać nie mogłam.
Ja to też żre 😑😑😑 a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? 😂😂 to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

@cikulinka i @Camilleka jak samopoczucie przed BETA ?
@bazylia128 bazylka ja dopiero w piątek bede robić, ale już odliczam dni ze jeszcze dwa mi zostało 🤗. Czuje się raczej dobrze, Jakiś tam objawow bym się doszukała, ale to może być tez okres, wiec nie myśle nic a nic! 😜 a Ty jak się czujesz po zabiegu? Już wszystko ok?

reklama
Do góry