Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Też miałam to samo! Nie jesteś sama taka psychiczną! [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie normalka [emoji23][emoji23]
I teraz wszystkie panie bawią sie w "ekologów" i grzebią w śmieciach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też miałam to samo! Nie jesteś sama taka psychiczną! [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie normalka [emoji23][emoji23]
Taaak! I co wizyta w wc to najgorsze myśli przychodzą do głowyDziewczyny wy też macie tak mokro? Bo mnie cholera tak zalewa że bez wkładki ani rusz. I cały czas myślę że to okres! [emoji33] Matko jaką ja jestem pysyholka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji23]
Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiaćmogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ?
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać
I teraz wszystkie panie bawią sie w "ekologów" i grzebią w śmieciach.Sortujmy, sortujmy! bo taniej płacimy [emoji23] [emoji23]
Taaak! I co wizyta w wc to najgorsze myśli przychodzą do głowy [emoji33]
Właśnie nie wchodzi to w grę w ogóleNie mozesz wie wyrwać na godzinkę.
ale to testy owulacyjne... jasniejsza kreseczka pojawia sie niemal w kazdej fazie cyklu, rzadko jest tak, ze wystepuje tylko 1.Na każdej foci widzę kreseczke![]()
![]()
Wiem wiem, ale czy może oznaczać ciążę?Jeśli to test owu, to jest negatywny - kreska musi być tak samo mocna jak kontrolna albo nawet mocniejsza, żeby był pozytyw![]()
szczerze to robienie testow owulacyjnych w celu wykrycia ciazy jest bez sensu... test owulacyjny na owulacje a ciazowy na ciaze, nie inaczej...[/QUOTE]Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać [emoji848] mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ?
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać