Artemida90
Fanka BB :)
A ja znowu, panika, sraczka, paraliż. Od 2 dni piersi przestały doskwierać i już nachodzą mnie czarne myśli. Czy któraś z was tez miała takie przerwy w objawach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/QUOTE]A mi Jak robilam te badania zakaźne i powychodzily wyniki wysokie zaczęły przy ludziach gadac,ze mam szukać dobrego lekarza! Ze mam różyczke, cytomegalie A marek wirusa wątroby.. A siebokazalo,ze te wyniki świadczyły o tym,ze na różyczke bylam szczepionka, nie ma cytomegali A wirus maz musiał przechodzić. Nastrasztly mnie niezle..Tak, potwierdzam slowa Dakity. Te babki z laboratorium często takie głupoty mówią - mi powiedziała za pierwszym razem ze jak jest beta więcej niż 2 to już jest ciąża murowana[emoji33]
Za duzo nas to wszystko kosztuje psychicznie zebysmy ot tak zaufały takiemu mlodemu lekarzowi. A zeby transfer mu powierzyć? Nieeee. Rozumiem Cię i oby duzo jajek u Ciebie urosłoDokładnie tak samo myślę. Byłam raz u Górskiego z mężem tylko podpisać papiery a i tak mnie zdążył wkurzyć.Teraz jak mam symulację w toku to nie wyobrażam sobie, żeby poprowadził ją do końca ktokolwiek bez doświadczenia.
Dakita pisala,ze nie ma objawow w ogole, piersi nie bolą A i na dziewczyny pisały,ze objawy miały u nie miały na przemian. Kochana, jesteś w ciążyA ja znowu, panika, sraczka, paraliż. Od 2 dni piersi przestały doskwierać i już nachodzą mnie czarne myśli. Czy któraś z was tez miała takie przerwy w objawach?
Jaaaa. Tzn ja raczej nie mialam zadnych objawow a jeszcze przed ktoras beta poczulam totalna pustke w srodku.A ja znowu, panika, sraczka, paraliż. Od 2 dni piersi przestały doskwierać i już nachodzą mnie czarne myśli. Czy któraś z was tez miała takie przerwy w objawach?
Ja mam non stop przerwy w objawach! Nie dajmy się zwariować. Od 3 dni czułam się jak przed ciążą- zupełnie nic i się nakręcałam więc już dziś mnie pobolewa brzuch i już jestem spokojniejszaA ja znowu, panika, sraczka, paraliż. Od 2 dni piersi przestały doskwierać i już nachodzą mnie czarne myśli. Czy któraś z was tez miała takie przerwy w objawach?
Ale cudownie [emoji173]A mi przyszedł dziś detektor tętna- i jak przyłożyłam to znalazło serduszko i pokazało 133 i mój spokój jest teraz na poziomie ZEN [emoji3526]
I choć trwało to sekundę, później zgubiłam tętno i pokazywało 60-80-90 to mam to w nosie, dla mnie ma tylko znaczenie, że ten sprzęt znalazł serduszko [emoji854] i niby jest od 12tyg, a ja jestem 10+5.