reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż ma 45 lat i uwierz mi, że wiek nie ma tu żadnego znaczenia. Napewno przeżył rozczarowanie i w impulsie to powiedział. Chwile odreaguje i wróci do gry. Zobaczysz [emoji11]
Wiecie co mój juz nie chce próbować chce się poddać :( on już tego nie wytrzyma tak mówi i widzę jak to przeżywa. ... ja bym chciała jeszcze próbować bo nie chce się poddawać a on mi tu wyskakuje ze się trzeba pogodzić ze nie będziemy rodzicami ze on już będzie mieć 40 lat i on już nie da rady wychować no i finanse u nas głównym problemem bo nikt nam z rodziny nie pomoże. ...

reklama
Wiecie co mój juz nie chce próbować chce się poddać :( on już tego nie wytrzyma tak mówi i widzę jak to przeżywa. ... ja bym chciała jeszcze próbować bo nie chce się poddawać a on mi tu wyskakuje ze się trzeba pogodzić ze nie będziemy rodzicami ze on już będzie mieć 40 lat i on już nie da rady wychować no i finanse u nas głównym problemem bo nikt nam z rodziny nie pomoże. ...
Bo faceci to niby tacy twardziele, a ich to rozbraja na maxa. Wiesz, moj nawet nie wie ze ja dziś badanie zrobiłam i oczywiście o wyniku tez nie wie, powiem mu wieczorem, bo dziś ma kupę ważnych zebrań w pracy, nie chce mu dołożyć.
Myśle, ze może Twój potrzebuje trochę czasu, ochłonie i zmieni zdanie i z tego co pamietam, wy macie dużo mrozaczkow jeszcze, wiec macie po co wrócić i walczyć! 💪🏼

To i ja się pochwalę 😁 moja 15 letnia psina Kora i od niedawna kot Leoś 😍 przybłąkał się do nas na budowę i skradł nam serducha 😍 wylegiwał mi brzuch po ostatnim transferze, skutecznie, ale na krótko.
IMG_20200129_211634.jpg

Kurcze to fajnie ze tak malo. U nas do dnia punkcji ponad 8000 placone w woch ratach czyli 3000 przy rozpoczeciu stymulacji i ponad 5000 do dnia punkcji. Ale do tego dochodza leki kolo 1000 i badania tez nie tanie... Wiec bedzie teraz po podwyzkach tez pewnie jak u @Netiaskitchen kolo 11000, bez transferu ;( a gdzie tu jeszcze badanie zarodkow ...

Kurde skąd takie kwoty ? Ja z punkcja zapłaciłam ok 3 tysiące z lekami .

Przecież macie mrozaczki. Na pewno jak przemyśli na spokojnie to nie będzie chciał ich zostawiać. Daj mu chwilę na ochłonięcie i rozmawiaj. Faceci inaczej do tego podchodzą, ale grunt, żebyście ustalili czego oboje chcecie. Skoro podeszliscie do in vitro to chcecie mieć dziecko i jesteście na najlepszej drodze, żeby je mieć. Tylko jeszcze się nie udało. Ale jak będziecie dalej próbować to się uda i będziecie wtedy szczęśliwi ❤️❤️❤️On to zrozumie w końcu. Jego wiek nie jest żadną barierą😘Kasa trochę bardziej, ale ten temat znamy wszyscy niestety...

reklama
Do góry