To nie jest głupie [emoji23]. Wanna ładniej pachnie niż kibelek [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest głupie [emoji23]. Wanna ładniej pachnie niż kibelek [emoji23]
Teraz jest kampania prezydencka więc może to być prawdą czy „kiełbasą wyborczą”Wczoraj w pozytywnym szoku byłam jak to przeczytałam [emoji846]. Może jak ci wszyscy zagorzali katolicy to zobaczą to może da im to do myślenia, bo Hołownia też przecież katolik pełną parą
Masz rację, z tymi dziadami ( czyt politykami) nigdy nic nie wiadomo. Dla mnie jest ważne że ktoś znów mówi głośno o in vitro. A politycy to wszyscy chyba z jednego worka są [emoji12]Teraz jest kampania prezydencka więc może to być prawdą czy „kiełbasą wyborczą” [emoji4]
Mi powiedział od razu, że w ciąży metforminy sie nie bierze wiec trza by bylo odstawic... Tak to powiedzial bez przekonania. Ale ja się boję i biore. Tylko ja biorę 1x1 tabletkę symformin xr na wieczór i nie wiem jak miałabym z tego schodzić? Bo tych xr sie nie dzieli... brac co drugi dzien???U Ciebie juz kazal odstawić? Ja mam juz zaczac schodzic z dawki. Biore 3x850. W przyszlym tyg bede brac 2 w nastepnym po 1. I zejsc do 8tyg. (Wypadnie ze do 9 bede tak schodzic). Ale jak czytam rozne fora to dziewczyny biora cala ciaze hmmm... No wiadomo na wlasna odpowiedzialnosc. Co do kebaba to mam na niego smaka[emoji6][emoji6] i pizze bym zjadla[emoji6][emoji6] czasem tez zgrzeszysz? Czy trzymasz sie rygorystycznie?
Jezuuuuu 8.92 beta 9 dpt ....
Czy to znaczy że kropka się zameldowała w domku ?Jezuuuuu 8.92 beta 9 dpt ....
9dpt ....Ilu dniowy zarodek?
A ilu dniowy zarodek? Jeśli 3 dniowy to chyba ok ale ja w 9dpt 5 dniowego miałam 15 i niestety zaraz spadło w dół9dpt ....
9dpt ....