• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja na początku drogi rzuciłam wszystkie zachcianki alkohol słodycze w desperacji piłam po 3 l wody dziennie , co tylko zwiększyło ilosc3wizyt w toalecie a dwa nieudane ivf i zaczynam myśleć że albo się uda będę żyć dalej, bo tyle kasy tyle wyrzeczeń a ja ciągle w punkcie wyjścia i bądź tu mądry i pisz wiersze jak to się mówi. Jutro punkcja więc max za 5 dni przygarniesz kropka , to npewno ten !!
Dokładnie jestem tego samego zdania, z tym że to mój pierwszy transfer będzie, więc stwierdziliśmy z mężem jak się nie uda teraz to wracamy do normalnego życia 😊 wiadomo teraz pierwsze podejście to się dmucha, żeby później nie było "aaaa mogliśmy odstawić alko itp"... Ale jakoś jestem dziwnie spokojna, jak nie ja😅

Dokładnie jestem tego samego zdania, z tym że to mój pierwszy transfer będzie, więc stwierdziliśmy z mężem jak się nie uda teraz to wracamy do normalnego życia 😊 wiadomo teraz pierwsze podejście to się dmucha, żeby później nie było "aaaa mogliśmy odstawić alko itp"... Ale jakoś jestem dziwnie spokojna, jak nie ja😅
Oby pierwszy i ostatni !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry