reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ale czadowe te rzeczy [emoji173]️. Lubię takie pierdułki[emoji173]️.
Te ciasto na pączki to jest takie kleiste, trzeba na rękę trochę oleju nalać i dopiero lepić.
Ty, a nie zauważyłaś że ten Twój piesek to takie połączenie Ciebie i Łukasza: Moniczka lubi warczeć a Łukasz bzykać [emoji23]
A książki nie chcę, nie lubię poradników [emoji849]
A na moim zboczonym mężu wymusiłam układ, że seks w weekendy bo ja nie wyrabiam. Niby na to przystał, chociaż i tak codziennie dzielnie mnie namawia na bzykanko. I jak jest miły to się z nim puszczę w tygodniu [emoji846]
Ostatnio był zdesperowany a mi się strasznie nie chciało to zaoferował mi 5 dych - boszzz, to nawet panie z ulicy więcej biorą [emoji23]. Tak mnie tym rozśmieszył że mu dałam [emoji8]
Padłam [emoji23][emoji1787]

reklama
Noooo praktycznie wgl .. wszyscy w domu chorzy a ja nic. Czasami jakiś katar ale tak to nic ;) szczerze to nawet tego z tym nie powiązałam (nie byłam aż tak wtajemniczona). Szkoda, że nie zrobiliśmy tego wcześniej nooo ale.. najważniejsze, że się udało.
A Ty zbadałaś sobie ich poziom ? Bo może to jest to ? 😊
Nie robiłam akurat tego i nie mam tego na skierowaniu od lekarza, ale jak czytam tutaj, dziewczyny które miały nk praktycznie nie chorowały-jak Ty, a ja łapałam wszystko co tylko latało w powietrzu, jest lepiej od kiedy biorę codzień solidna garść supli, już z 5 miesięcy nie byłam chora, wiec super jak na mnie. Myśle ze u mnie może być coś z ta immunologia tylko tak szukam i szukam i nie wiem.... 🤔

Czyli to taka bardziej nowoczesna forma zamrażanie bez kryształów lodu tak w skrócie. A to jest teraz stosowane rutynowo czy nie? Ja myślałam że zamrażanie komórek jest raczej zarezerwowane dla sytuacji bezwzględnej konieczności (np u osób które leczą się oknologicznie powiklaniem może być uszkodzenie komórek rozrodczych) a tu okazuje się że to jest procedura też w przypadku po prostu nadliczbowych komórek.

Ha ha ha, ale masz patent na odpisywanie na chaotyczne posty Bazylki [emoji12]. Zajebiaszcze [emoji8]
Takie urzędnicze naloty [emoji1787][emoji23]
Wiesz, tak sobie przypomniałam.. maz mi kiedyś dal 5 dych, za posprzątanie w szafie [emoji1787][emoji23] ciagle mu układam, wybrane, wyprasowane, spodnie na spodniach, bluzy na bluzach itd , 3 dni i znowu syf.. I tak sie litowalam, litowalam i powiedzialam ni ****..a koniec ! Nie szanujesz mojej roboty to miej sobie syf. Pranie donosilam i mu wpieprzalam do szafy. Wytrzymał z tydzien i zaczął się prosić.. A ja, nie ma opcji. To w końcu,ze mi da 5 dyszek. No i co? Zgodziłam się [emoji1787][emoji41] ale to była jednorazowa akcja, potem zmadrzal ;/

Czyli to taka bardziej nowoczesna forma zamrażanie bez kryształów lodu tak w skrócie. A to jest teraz stosowane rutynowo czy nie? Ja myślałam że zamrażanie komórek jest raczej zarezerwowane dla sytuacji bezwzględnej konieczności (np u osób które leczą się oknologicznie powiklaniem może być uszkodzenie komórek rozrodczych) a tu okazuje się że to jest procedura też w przypadku po prostu nadliczbowych komórek.
Dokładnie. My tez mieliśmy 9 dojrzalych A tylko 6 mogli zaplodnic. Od razu zaproponowali nam mrożenie oocytow. Przekonał nas,ze warto. No to się zgodzilismy.

reklama
Hej kobietki 😍Takie pytanko z serii „gładka dupka na wiosnę” 🤪mnie po wszystkich stymulacjach i burzy hormonow wyskoczył taaaaaaaki cellulit , ze szok 😳🥴macie jakieś sprawdzone sposoby? Zamówiłam specjalna szczotkę od dziś mam zamiar się za szczotkowanie dupci 😁 zobaczymy jakie efekty będą .. myśle , ze w ciąży tez można śmiało stosować ☺️tak na przyszłość ... 🤪😍

Do góry