Dzięki i tobie też gratulacjeAle sie ciesze kochana! ❤❤❤
reklama
Verona26
Fanka BB :)
No Ty bete masz mega wysoka. Ja już nie robiłam, za duży stres dla mnie. Kusi mnie by sobie strzelić jutro bądź w pn bym miała dla giną. Ale nie zrobię tego bo się osram że strachu zanim wynik dostanę [emoji1787][emoji1787][emoji23]
No tak, u mnie końcówka 5 tyg więc nic nie będzie prócz pęcherzyka, chyba, że owulacja była wcześniej, to może, ale nie sądzę. Ale USG może i tak zrobić, bo normu bety mam też dla 6 tyg, więc pewnie będzie chciała sprawdzić![]()
Verona26
Kochana trzymam kciuki! Będzie wszystko dobrze! I nie mów nigdy że nie chcesz być już w ciąży! [emoji173] Musisz teraz myśleć o dzieciatku [emoji173] Wszystko skończy się dobrze, zobaczysz!
Oby tak było ale rokowania są złe[emoji24][emoji24][emoji24] on się dodatkowo dializuje i ma osłabiony organizm [emoji24][emoji24][emoji24] ja nie chcę być w ciąży, niech on wraca do zdrowia bo ja tego nie przeżyje [emoji24][emoji24][emoji24] ma 37 lat, to nie może się tsk skończyć!!!
A skąd to zakażenieNie mają nadziei na to ale ja wierzę mocno że wróci do żywych![]()
Verona26
A Ty te plemienia masz brązowe?
Pewnie że dobrze ! Ja mam i się trochę martwię![]()
Prywatnie kosztuje około 55£ !!! Więc po co ja mam robić jak widzę po teście ze ciemnieje ładnie . Do lekarza idę prywatnie 155£ i tak mi to już wystarczy . Za darmo mam wizytę w 6tym 8tyg i 12 i 20 przez moje poronienia. Resztę będę chodzić prywatnie ja nie zakładam źle bo nie chce źle musi być teraz dobrze i tego się będę trzymać musze to jakoś wytrzymać ze będzie dobrze i koniec innej opcji nie biorę pod uwagę . A jak się coś stanie to wtedy będę się martwićKurde... ciekawe co powie Ci ten gin. Tam w Anglii jest przerabane że nawet bety zrobić nie można, prywatnie nie zrobisz nigdzie?
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam wszystkim za te słowa wsparcia
wierzę w to że będzie dobrze całym serduchem. Jak słyszę od wszystkich że on umrze to nerwy mnie biorą na nich że nie mają wiary w cuda a przecież one się zdarzają!!! Dziękuję, jeszcze raz dziękuję 

Verona26
Musisz zakładać że będzie dobrze! Przewóz mi wz wszyscy mówili że mam nie mówić szefowej,,z itd staratatata... A ja od początku mówiłam że musi być dobrze. I cały czas tak myślę! Musi być wszystko ok! Wizytę masz jeszcze przed sobą Ale musi być już serduszko! Dlatego trzeba wierzyć! [emoji173] A wiara naprawdę czyni cuda! [emoji173][emoji7]
Prywatnie kosztuje około 55£ !!! Więc po co ja mam robić jak widzę po teście ze ciemnieje ładnie . Do lekarza idę prywatnie 155£ i tak mi to już wystarczy . Za darmo mam wizytę w 6tym 8tyg i 12 i 20 przez moje poronienia. Resztę będę chodzić prywatnie ja nie zakładam źle bo nie chce źle musi być teraz dobrze i tego się będę trzymać musze to jakoś wytrzymać ze będzie dobrze i koniec innej opcji nie biorę pod uwagę . A jak się coś stanie to wtedy będę się martwić
Verona26
Wiara przede wszystkim!!! [emoji173][emoji173] A napewno stanie się cud! [emoji173][emoji173][emoji7]
Dziękuję Wam wszystkim za te słowa wsparcia[emoji170] wierzę w to że będzie dobrze całym serduchem. Jak słyszę od wszystkich że on umrze to nerwy mnie biorą na nich że nie mają wiary w cuda a przecież one się zdarzają!!! Dziękuję, jeszcze raz dziękuję [emoji172][emoji173]️[emoji170]
reklama
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Zakażenie wzięło się od tego że zmienili jemu cewnik bo on nie oddaje moczu, nie ma nerek. Rozwijało się powoliA skąd to zakażenie??? Oby lekarze się mylili... Trzymam kciuki!!!!