motylek24
Fanka BB :)
Wszystko zależy od lekarza. Były jakieś badania na zwierzętach i wyszło że wczesne słuchanie serduszka może być szkodliwe. Jednak to nic pewnegoO. No to nawet nie wiedzialam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy od lekarza. Były jakieś badania na zwierzętach i wyszło że wczesne słuchanie serduszka może być szkodliwe. Jednak to nic pewnegoO. No to nawet nie wiedzialam![]()
Ja tez jestem zdania,ze jak nie ma potrzeby to lepiej tam nie gmerać. Ale poleciała żywa Czerwona krew, sporo jej to pierwsze co, od razu na izbę. I jak lekarz mowil,ze trzeba być spokojnym to mu powiedziałam,ze dwa dni temu na brązowo plamilam po nocy i nie pojechała nigdzie do lekarza tylko przeczekalam. Że naprawde jestem spokojna, jak nie wierzy to niech zapyta mojej dr, bo ona mnie dobrze zna.. to się zaczął śmiać,ze skoro mnie zna to jestem tutaj "spod lady"...Wszystko zależy od lekarza. Były jakieś badania na zwierzętach i wyszło że wczesne słuchanie serduszka może być szkodliwe. Jednak to nic pewnego![]()
Witaj [emoji8].Hej dziewczynypo półrocznej przerwie wracam. Wczoraj miałam wizytę i termin transferu wyznaczony na 24 Lutego. Jedziemy po ostatniego kropka
![]()
Trzymam kciukiHej dziewczynypo półrocznej przerwie wracam. Wczoraj miałam wizytę i termin transferu wyznaczony na 24 Lutego. Jedziemy po ostatniego kropka
![]()
7t5dI ja i tak nie umiem liczyc tych tygodnijak mialam ost miec 29.12 to ktory dzis?
Kochana a powiedz mi jedno. Czy lekarz podczas badania powiedział „ nie ma akcji serca, nie widzę jej i nie słyszę” czy poprostu nawet nie szukał bo stwierdził ze jeszcze nie będzie ?No i widzisz wszystko jest dobrze [emoji8]
Tylko ja wcale nie podniesiona na duchu. Kolejna osoba z sercem w 24dpt a ja w 26 bez serca [emoji27][emoji27]
Trzymam kciukiHej dziewczynypo półrocznej przerwie wracam. Wczoraj miałam wizytę i termin transferu wyznaczony na 24 Lutego. Jedziemy po ostatniego kropka
![]()
6t2d wg mnieJa tez nie umiem;( Ja miałam miesiączke 31. 12 a transfer 21 stycznia, 5 dniowego zarodka. Na karcie mi wpisal, ze miesiaczka 2.01 i skomentowal,ze to nie ma takiego znaczenia i powiedział,ze to 6 tydzien.