• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
a moze spróbować szukać pomocy w klinice chińskiej,moj tesc ma stwierdzonego raka prostaty,dostał skierowanie na chemię,ale nie podjal leczenia,pojechal za to do kliniki na konsultacje,z wynikami itd. i dostał wytyczne i teraz kontrolnie zjawia sie u nich raz w miesiacu i tez chodzi do swojego lekarza z wynikami i choroba nie postepuje,widac poprawe w wynikach,a choroba zdiagnozowana prawie trzy lata temu
Dziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...

Naprawdę jedno się z tego śmieją inni w to wierzą ale moim zdaniem niektórzy mają coś kuźwa w tych ślepiach że źle życzą coś zadadzą. Ja poszłam bo myślałam, że ktoś mi na ciąże zadał bo w pracy cały czas a kiedy a to się słabo staram a to to a to sro. I włosy kultuny a teraz jak nie moje włosy lsniace układają się jak należy
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).

@bleucoco trzymam kciuki za dziadziusia 😘

@Smerfetka94 nie martw się kochana ,czuje że tym razem będzie wszystko dobrze.

Podobno w tamtym stronach jest dużo :) ja okolice Lichenia i tu też są księża egzorcyści i osoby prywatne
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).

@bleucoco trzymam kciuki za dziadziusia [emoji8]

@Smerfetka94 nie martw się kochana ,czuje że tym razem będzie wszystko dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry